De Powerwin is een snelle en spectaculaire gokkast van Fruits4real. Het heeft een basisspel en een top spel die je beide direct kunt spelen door de juiste inzet te kiezen. In het topspel kun je kiezen tussen 5, 10, 20 of 40 credits om te spelen waarbij je een maximum prijs van 1600 credits kunt winnen als je met inzet 40 speelt.

Veel opties bij Power Win!

Om te beginnen kies je uit het basisspel of top spel. Dit doe je door op de knop ‘Choose Bet’ te klikken. Als je in het basisspel wilt spelen bij deze gokkasten dan hoef je niets te doen en kun je direct op ‘Start’ klikken. Het basisspel gaat dan beginnen. Voor het bovenspel klik je dus op de ‘Choose Bet’ knop totdat je de gewenste inzet geselecteerd hebt.

Powerwin
In het basisspel win je prijzen door een winnende combinatie te vormen van symbolen op de middelste winlijn van de 3 rollen. Je kunt rollen vasthouden waardoor je meer kans hebt om een prijs te winnen. In het basisspel is er geen gokspel dus alle prijzen die je wint worden gelijk bijgeschreven. Bij 3 ‘Powerwin’ symbolen op de winlijn krijg je een mystery prijs betaald. Je ontvangt een prijs tussen de 10 en 100 credits.

Gratis spins

Het topspel kun je spelen door credits via het 0/1 spel naar het topspel te plaatsen of gewoon met gewonnen credits in het topspel. In het topspel speel je met 5 winlijnen dus je moet drie symbolen op een van de 5 winlijnen krijgen. Bij 3 ‘Powerwin’ symbolen in het topspel krijg je gratis spins die worden bepaald door het 123shot spel. Het aantal gratis spins is een mystery prijs.

In het topspel kun je een maximum van 8000 credits verzamelen. Alles boven de 8000 credits zullen naar het basisspel verplaatst worden.