De Puppy Love videoslot is een schattige online gokkast van Betsoft, en gaat zoals de naam al doet vermoeden over Puppy’s. Dus als je van honden houdt is dit de ideale videoslot voor jou. Er valt ook genoeg te winnen tot maar liefst 3.348.000 munten. De Puppy Love videoslot speelt je met twintig winlijnen op de standaard vijf rollen met drie rijen.

De Puppy Love videoslot ziet er mooi uit

Bij Betsoft staan ze er om bekend dat ze veel tijd steken in het echt mooi maken van een video slot. Dat is bij de Puppy Love videoslot dan ook weer het geval. Je vind de schattigste puppy’s op je scherm met de mooiste geluiden. Kijk wel even naar de uitbetalingstabel voor de beste betalende puppy’s, want het zijn er best veel.

Met de Puppy Love videoslot kan je hoge winsten krijgen met de beschikbare Wilds(prijzen worden verdubbeld) en Scatters. In tegenstelling tot veel Betsoft gokkasten beschikt de Puppy Love videoslot niet over een gok functie om je gewonnen prijzen te verdubbelen. Je moet je prijzen dus echt winnen met de bonusrondes als de Puppy Store.

Bonus ronde

puppy love slot betsoftBij de Puppy Store bonusronde moet je een pup kiezen. Er zijn Retrievers, Shih Tzu’s, Pugs, Engelse Bulldogs, Husky’s en nog veel meer honden om uit te kiezen. Kies een puppy en win de corresponderende prijs die behoorlijk kan oplopen. Het Wild symbool bij de Puppy Love videoslot is de halsband en geeft je ook een 2x vermenigvuldiger van je prijzen.

Het Puppy’s for sale symbool vind je op iedere rol, met twee of meer van deze symbolen activeer je het Puppy Store spel. De hondenbak is het Scatter symbool, en met drie of meer van deze symbolen activeer je de Free Spins. Als je om echt geld speelt kan je inzetten vanaf 40 cent per spin. Hoger inzetten is ook mogelijk tot 100€ per draai.

Conclusie van de Puppy Love videoslot

De Puppy Love videoslot is een schattige online gokkast die vooral de hondenliefhebbers en vrouwelijk spelers zal aantrekken wegens het hoge puppy gehalte. Voor ons als mannelijke beoordelaars van deze online gokkast zijn er spannendere en meer macho gokkasten te vinden, maar dat is natuurlijk puur persoonlijk. Ook deze Betsoft gokkast ziet er weer prima uit en is zeer onderhoudend om te spelen.