Pyrons
Pyrons is een zeer spannende video slot, ontwikkeld door Yggdrasil Gaming. Deze ontwikkelaar is met zijn gokkasten erg vooruitstrevend en maakt gebruik van alle nieuwe technieken.

Ook dit spel is weer erg innovatief en heeft daarbij als thema de fruitsymbolen zoals we deze al van klassieke gokkasten kennen. Pyrons wordt gespeeld op 5 rollen en heeft 3 rijen met symbolen. Winnende combinaties kunnen gedraaid worden op 20 winlijnen die helemaal vast staan. Het aantal winlijnen is dus niet te beïnvloeden, maar de muntwaarde gelukkig wel. De symbolen van Pyrons zijn enigszins vreemd te noemen. Bekende symbolen als de kers en sinaasappel zijn als glazen symbolen weergegeven, waar vloeistof in is verwerkt. Dit geeft overigens wel een leuk effect als de symbolen gedraaid worden.

Gratis re-spins zorgen voor meer prijzengeld

Als je tijdens het spelen van Pyrons winst wilt kunnen behalen, dan zal je zoveel mogelijk soortgelijke symbolen moeten zien te draaien. Een combinatie loopt altijd van links naar rechts en kan uit meerdere symbolen bestaan. Om te weten wat een combinatie op kan leveren kan je een kijkje nemen in de prijzentabel, maar is het ook mogelijk om de symbolen op de rollen zelf aan te klikken.

Wanneer je en prijscombinatie hebt weten te vormen zal de vloeistof van de symbolen gaan koken. Winnende combinaties exploderen en nieuwe symbolen zullen gratis in beeld vallen. Als ook deze weer een combinatie vormen vindt er opnieuw een explosie plaats en kan je opnieuw tot een prijs komen.

Prijzen worden vermenigvuldigt tot maximaal 20 keer!

Door de exploderende symbolen is het dus een mogelijkheid om bij het spelen van Pyrons tot nieuwe winsten te komen. Erg interessant is dat iedere keer dat dit gebeurd een vermenigvuldiger toegekend wordt. Na 2 keer winst is er een vermenigvuldiger van 2x actief, wat zelfs op kan lopen tot een vermenigvuldiger van 20x de gewonnen prijs.

Speel met een eigen inzet

pyrons yggdrasilOndanks het feit dat Pyrons gokkast gratis kan worden gespeeld is het uiteraard leuker om op een video slot als deze met echt geld te gaan spelen. Om tot een inzet te kunnen komen heb je geen mogelijkheid om het aantal winlijnen te veranderen.

Je moet de inzet dus puur en alleen aanpassen door de muntwaarde te veranderen. Je stelt de muntwaarde niet in voor een vast aantal draaien, maar kunt iedere draai opnieuw een andere waarde kiezen. De laagste muntwaarde waarmee gespeeld kan worden is 1 cent. De inzet per draai komt hiermee op een bedrag van 20 cent uit. Wil je met meer geld spelen, dan kan je de muntwaarde op zijn hoogst instellen op 1 euro. Daarmee kan je met de 20 winlijnen een maximum van 20 euro als inzet plaatsen per draai.

Beoordeling

Na het uitgebreid testen van deze video slot kunnen wij niet anders concluderen als dat dit spel een topper is. Ondanks het feit dat Wild symbolen bij dit spel ontbreken, zijn er toch heel wat winsten met de reguliere symbolen te behalen. De exploderende functie dankzij de vloeistof is dan ook meer dan leuk te noemen. Als je veel symbolen van dezelfde soort draait, dan kunnen deze ineens veel ruimte maken voor nieuwe symbolen.

Vrijwel altijd wordt er minimaal 1 keer extra een combinatie van meerdere soortgelijke symbolen gevormd, wat tot vele winstgevende situaties kan leiden. Wil jij ook de mogelijkheden van een unieke video slot kunnen ervaren? Wij kunnen jou dan deze Pyrons video slot ten zeerste aanbevelen. Kies zelf maar of je het spel gratis wil oefenen of gelijk ook voor de volle winsten wilt gaan.