Ervaar de Afrikaanse Jungle in Raging Rhino

De online video slot Raging Rhino heeft een Afrikaans wildlife thema. De achtergrond van het spel bestaat uit mooie scènes van de Afrikaanse wildernis en uitgestrekte vlaktes. Alle rollen in het spel hebben vier verschillende functies met een groot aantal verschillende symbolen. Deze symbolen bestaan onder meer uit het wilde dieren thema en stellen inheemse dieren voor zoals de luipaarden, de krokodil, de gorilla’s, de Rhino, de diamond en de Afrikaanse Boom. Ook de standaard speelkaarten van tien tot en met aas zijn in het spel opgenomen. Raging Rhino heeft 4.096 manieren om te kunnen winnen en je kunt het spel ook spelen op zowel een tablet als smartphone.

Hoe zit dat … 4.096 manieren om te winnen?

Een van de beste eigenschappen van de Raging Rhino gokkast zijn wellicht de 4.096 verschillende manieren waarop je kunt winnen. Het biedt je als speler de mogelijkheid om winnende combinaties van de diverse symbolen te maken in uiteenlopende patronen. Het ‘wild’ symbool, een Afrikaanse Boom die kan komen op 4 van de 6 rollen (reels 2, 3, 4 en 5). Dit symbool vervangt alle andere symbolen met uitzondering van het scatter symbool Diamond dat een andere interessante functie op de gokautomaat vervuld. Het scatter symbool Diamond is nodig om tenminste 3 posities te bezetten voordat er een uitbetaling volgt. De Diamond kan landen op elke willekeurige reel en het maakt niet uit waar in vergelijking met identieke symbolen die zich in de buurt bevinden. Uitbetalingen worden in deze gevallen gedaan voor 3 tot 6 scatter symbolen.

Raging Rhino heeft een andere opmerkelijke eigenschap en dat is de muziek. Extra vrolijk en onderhoudend is het geluid tijdens de Raging Rhino free spins. De muziek bestaat uit Afrikaanse thema geluiden die volledig in de lijn van het spel zijn.

Free spins bonus

raging rhino
Raging Rhino heeft geen echt bonus spel, maar het biedt wel free spins. Deze free spins lopen uiteen van 5 tot 50 keer als twee van de zes scatter symbolen verschijnen. Elke ‘wild’ die bovendien verschijnt tijdens de free spins geeft je een vermenigvuldiger van 2 tot 3 keer. Zoals gezegd biedt Raging Rhino je 4.096 manieren om te winnen, dit in plaats van winlijnen. Dit aantal is vast en kan niet worden aangepast. De inzet per lijn begint bij 0.40 en loopt op tot 80.00 munten als de maximale inzet vermenigvuldiger van 200x wordt toegepast. Bij een geoptimaliseerde inzet, 6 Diamonds, kun je tot 80.000 munten winnen. Dit is tevens de hoogst mogelijke uitbetaling die de Raging Rhino gokautomaat doet.

Raging Rhino is een gevarieerd spel

Dit is een gokautomaat die je misschien met een soort van gemengde gevoelens speelt. De nadelen zijn dat het visueel niet echt sterk in elkaar zit en de functies die het spel je biedt vrij standaard zijn. Daar tegenover staan een aantal voordelen die zeker ook een aanbeveling verdienen. Het spel heeft een originele uitstraling met de zes bij vier dimensies en je zult met Raging Rhino op regelmatige basis winnen. Dit zeker met de 4.096 manieren die het mogelijk maken om te winnen in je achterhoofd. Bovendien heb je slechts twee van de vele symbolen nodig om je spel om te zetten in winst. Of je dit spel keer op keer zult spelen is uiteraard een andere vraag, maar het is een spin zeker meer dan waard.

Laat je meevoeren door de verrassingen die de Afrikaanse Jungle voor je in petto heeft en spin jezelf een weg op zoek naar de uitgebreide free spin mogelijkheden die je winst optimaal kunnen verhogen.