rambo videoslotAls je altijd al fan bent geweest van Rambo, van Sylvester Stallone, dan is er nu een ideale gokkast voor jou. Rambo is een videoslot van Isoftbet, geïnspireerd op de Rambo films. Net als in de films speelt Sylvester Stallone ook in deze online gokkast een belangrijke rol.

Hoe ziet de Rambo gokkast eruit?

Stel je een beetje een jaren ’80 oorlogsfilm voor en je hebt meteen een idee hoe de gokkast eruit ziet. De videoslot lijkt opgebouwd uit stukken verweerd metaal, met op de achtergrond heel vaag een wolkenlucht en omgewoelde grond. De symbolen bestaan uit de oude vertrouwde symbolen in de stijl van de gokkast, afgewisseld met symbolen die afkomstig zijn uit de Rambo films.

Denk hierbij aan de Rambo machete, munitie, een slang, een jeep en natuurlijk Rambo zelf. Zodra je een winnende reeks hebt, veranderen de symbolen in bewegende beelden uit de film, die te maken hebben met het symbool. Tevens hoor je op dat moment bijpassende geluiden, zoals het schieten van een (groot) geweer of het sissen van de slang.

Hoe werkt de Rambo gokkast?

Rambo is een videoslot met 5 rollen. Opvallend is dat niet alle rollen even groot zijn. Rol 1 en 5 hebben 3 symbolen. Rol 2 en 4 hebben 4 symbolen en rol 3 heeft 5 symbolen en is daarmee de grootste. Als je Rambo speelt, heb je 720 manieren om te winnen.

Dat zijn behoorlijk wat kansen. Daarnaast heeft Rambo maar liefst 4 progressieve jackpots; een bravery jackpot, een stealth jackpot, een honour jackpot en een explosive jackpot. Deze jackpots kunnen gewonnen worden door een aantal progressive symbolen, de handgraraant, op de rollen te krijgen. De stealth jackpot is het ‘makkelijkst’ te winnen, door 5 van deze symbolen op de rollen te krijgen. De explosive jackpot is de moeilijkste. Hiervoor heb je maar liefst 8 progressive symbolen nodig.

Naast deze jackpots zijn er ook gratis spins te winnen. Deze krijg je door middel van minimaal 3 scatters op de rollen. De scatters worden vertolkt door Rambo zelf. Bij 3 scatters krijg je 5 gratis spins. Bij 4 scatters krijg je er 10 en bij 5 scatters krijg je 15 gratis spins. In deze ronde kun je nog meer gratis spins krijgen als je weer 3 of meer scattersymbolen krijgt en natuurlijk kun je hierin ook kans maken op een van de jackpots. Daarbij wordt aan het begin van de free spin ronde een expanding symbool gekozen.

Tijdens de free spins functioneert deze als een soort wild, waarbij die zich kan uitbreiden over de hele rol, om winnende reeksen te maken. Je kunt hier dus behoorlijk wat winst mee maken als je geluk hebt. Naast het expanding symbool die als wild functioneert tijdens de free spin rondes, is er ook nog een gewone wild in het spel. Dit is een reeks van wilds achter elkaar, waardoor het kan voorkomen dat een hele rol bedekt is met wilds.

rambo gokkast

De inzet per draai

De inzet per draai kun je zelf bepalen. Hierbij kun je kiezen uit 1, 2, 5, 10 of 25 credits. 1 credit kost €0,50. De hoogste inzet per draai is dus €12,50. De laagste inzet €0,50. Hoe hoger de inzet, hoe hoger de winst natuurlijk. Je kunt bij Rambo echter niet gokken met de winst die je hebt gemaakt. Als je geen geld wilt inzetten is het ook mogelijk gratis te spelen. Dit is leuk als je de gokkast even wilt uitproberen voordat je met geld begint te spelen.

Wat vinden wij van de Rambo gokkast?

Als je van de Rambo filmserie houdt, is dit een leuke gokkast wat betreft het uiterlijk. Als je niet zoveel met deze films hebt, dan is de gokkast meteen een stukje minder interessant. Daarbij moet je erg veel geluk hebben. Bij de meeste gokkasten gaat het natuurlijk om geluk en het heet niet voor niets een gokkast, echter is het bij deze videoslot wat moeilijker om te winnen.

Ik heb overigens niet veel online gokkasten gezien waarbij er meerdere jackpots te winnen waren, wat deze gokkast wel weer interessant macht. Als je een grotere jackpot wint ben je meteen binnen en ook de free spins kun je behoorlijke winst maken. Het is dus een jackpot met een beperkte doelgroep maar met wat geluk kan die met recht explosief zijn. Met wat minder geluk…ben je vooral veel geld kwijt.