De Random Runner gokkast

Er zijn in de verschillende online casino’s verschillende versies van de random runner gokkast beschikbaar. Zo is er een random runner gokkast van Fruit4Real die bestaat uit een basis spel, een bonus spel en ook een nul vier spel. Dit is een erg mooie versie van de random runner gokkast vinden wij.

Random Runner

Een stukje basis informatie

De Random Runner bestaat uit drie wielen en kent een win lijn. Met het kroontjes symbool tel je ook kris kras. Komen op alle drie de rollen een kroontje te staan, dan win je maar liefst twintig credits. Als je punten wint dan kun je deze aan de credit meter toevoegen, maar ook aan de win bank. De win bank is een meter voor het bonus spel. Als je drie sterren op de win lijn hebt!

Dan heb je twee honderd punten gewonnen en gaan de credits naar de credit meter. Als je een bes op je rol krijgt dan wordt automatisch het nul vier spel gestart en maak je vijfentwintig procent kans om vier credits te winnen. Je kunt ook gebruik maken van de hold button of de auto hold functie bij de random runner. De auto hold functie helpt je om specifieke combinaties, direct vast te zetten. Met de oranje reset button kun je dit trouwens ongedaan maken.

Het bonus spel van de random Runner

Als je meer dan vier credits op de win bank hebt staan dan start het bonus spel automatisch. Het spelen van het bonus spel kost je iedere keer vijf credits. En dat is een credit uit de credit meter en vier uit de win bank. Je kunt de credits trouwens verplaatsen van de win bank naar de credit meter.

Dit gaat in setjes van vier per keer. Je kunt ze trouwens niet terug verhuizen! Dus houdt daar wel rekening mee als je de credits naar de credit meter verhuist. De meeste random runner gokkasten kennen geen limieten! En dat is natuurlijk wel lekker. Het maakt het spel net weer wat anders.

De random runner gokkast is een gok kast die al vele jaren aan de top staat. Het is een gokkast waar veel mensen graag achter kruipen. Natuurlijk spelen de spelers ook wel achter andere online gokkasten, maar toch blijft de random runner een van de favorieten.