Random Runner is ook weer een juweeltje van Fruitkings. Net als de meeste gokkasten heeft Random Runner ook een basisspel en een bovenspel. Op het basisspel speel je op 1 winlijn met een inzet van 1 credit per draai. De gewonnen credits kun je dan verplaatsen naar de winbank of naar de creditmeter.

Random Runner is populair door bovenspel

Het bovenspel daarentegen kun je spelen wanneer je 4 of meer credits op je winbank hebt staan. Zo zul je op het bovenspel met een inzet van 5 credits spelen. Dat betekent dus 4 van de winbank en 1 van het onderspel. Bij het spelen op het bovenspel heb je de kans op prijzen op 5 winlijnen.

Fruitkings gokkasten

Fruitkings gokkasten staat vooral bekend om zijn fantasie gokkasten die zij zelf hebben ontworpen samen met een groep spelers. Zij kwamen tot de conclusie dat er een enkele bekende gokkast die echt bestaat toch wel toegevoegd moest worden.

random runnerAanvankelijk was iedereen hier op tegen, maar na lang aandringen heeft Fruitkings toch besloten om de Randomrunner te gaan maken. Dit moest dan wel een heel lekker bespeelbare gokkast worden en echt weer die topper van toen worden.

Het videoslot van Fruitkings is niet van echt te onderscheiden en het videoslot speelt heel lekker. Daarnaast heeft het 3 rollen onder en 3 rollen beneden, onder kan je het bekende onderspel spelen met 1 credit. Heb je 4 credits verdiend? Dan kan je boven gaan spelen voor die grote prijzen. Je kan ook kiezen om direct boven te gaan spelen door punten omhoog te zetten!

Is dit videoslot waard om te spelen?

Iedereen kent de Random Runner natuurlijk. Deze gokkast heeft zijn bekendheid voornamelijk te danken aan zijn roemruchte geschiedenis in de speelhallen. Simpel en doeltreffend is waar dit videoslot voor staat. Probeer snel de online versie van deze populaire gokkast en maak schitterende combinaties op de 5 winlijnen die het topspel je beschikbaar stelt!

De RandomRunner gokkast van Fruitkings is een van de beste online gokkasten van dit moment. Bijna elke aanbieder van online gokkasten heeft de random runner in huis. Maar dit videoslot van Fruitkings moet je echt proberen.

Dus waar wacht je nog op? Voordat je met geld gaat spelen is het mogelijk om dit videoslot gratis te spelen. Het enige wat je hoeft te doen is te spelen, geen registratie nodig! Dus waar wacht je eigenlijk nog op? Speel vandaag nog dit videoslot gratis op onze website!