Red Flag Fleet, verover als Chinese piraat de wereld

Nog altijd wordt er beweerd dat 6-reel gokautomaten niet bestaan. Het online Red Flag Fleet bewijst daarmee het tegendeel. In dit 6-reel spel kun je op 192-winlijnen spelen. De gokkast beschikt over een unieke en anders dan andere vorming van de reels. De ongewone 6-rollen layout heeft eigenlijk wel wat weg van een piramide die op zijn kant ligt. De eerste spoel bevat twee symbolen op de eerste rol, drie aan de tweede spoel, vier, vijf, zes en zeven symbolen op respectievelijk de rollen drie tot en met zes. De Red Flag Fleet gokautomaat bestaat uit wilds, gestapelde symbolen, gestapelde wilds, een ‘wild’ reel en free spins.

Doe mee aan de vloot van Chinese piraten

Het Red Flag Fleet spel beschikt over een fantasierijk thema dat is gebaseerd op de Chinese piraten. Een combinatie die niet vaak voorkomt. Bij het laden wordt je in het welkomstscherm begroet door een exotisch uitziende piraten dame. Zodra het spel opent zie je een achtergrond die bestaat uit een piratenschip dat zeilt op volle zee tegenover de netten van een eenvoudige visser. Een kabel verbindt de winnende betaallijnen dat een interessantie animatie op zich is. De symbolen waar je mee speelt in Red Flag Fleet zijn onder meer de piraat, de vrouwelijke piraat, het piratenschip en het Red Flag Fleet logo symbool. Daarnaast doen ook de symbolen voor de Koning, Vrouw, Aas en Boer mee in het spel. De laatst genoemde symbolen behoren tot zo’n beetje de standaarduitrusting van iedere andere doorsnee gokautomaat. De grote uitbetalingen kun je verdienen door de symbolen met daartussen het brandende Red Flag Fleet logo er op.

red flag fleet

Laat de kleur veranderen door te winnen

De anders zo rustige blauwe achtergrondkleur verandert in een levendige oranje zonsondergang als je in de buurt komt van een stevige overwinning. Door symbolen te stapelen lopen je winsten snel op. Als de winsten zich optellen, dan veranderen de lijnen die er in het spel uitzien als touwen van kleur. Naast de kleur loopt een meter mee die gebaseerd zijn op de piraat die groen, amber en rood wordt. Zo lang er drie+ opeenvolgende symbolen vanaf de linkerkant te zien zijn, dan heb je een winnende combinatie te pakken. Op het moment dat je in de bonusronde terecht komt wordt het spel, visueel gezien, pas echt interessant. De piramide verandert dan niet alleen van kleur, maar verandert ook van richting.

Hoe speel je Red Flag Fleet?

Met maar liefst 192 vastgelegde manieren om te winnen voor iedere spin is het enige wat je hoeft te doen, bepalen hoeveel je inzet bedraagt. Je kunt dit eenvoudig doen met behulp van de ‘bet multiplier’ knop. Afhankelijk van je inzet wordt je bedrag dan op simpele wijze vermenigvuldigd. Red Flag Fleet heeft een handige auto-spin knop waarbij je tot maximaal 200 spins per keer automatisch kunt laten draaien. Er zijn zoveel mogelijke wincombinaties dat individuele winsten kleiner zijn. De grootste winst kun je behalen met het Red Flag Fleet logo symbool. Hiermee krijg je het totale spin bedrag dat je hebt ingezet maal 12,5x voor 6 symbolen op een rij. Daarna volgen de 5 verschillende piraten figuren met daarna pas de speelkaart symbolen die het minste opleveren. In totaal kun je 50x het bedrag van je inzet winnen door de scatter symbolen, die in dit geval een foto van een piraat in vol ornaat is. Het aantal gewonnen inzetten en free spins toegekend is 50x + 40 spins, 10x + 12 spins voor 4 en 5 spins slechts 3.

Laat je overweldigen door het Red Flag Fleet bonusspel

In het bonusspel ervaar je bijzondere graphics van onder meer een haven tijdens de nacht. Hou je aandacht echter bij het spel want het is eenvoudig om je winst bij het bonusspel verder uit te bouwen. Er zijn bovendien meerdere manieren om kleine overwinningen te boeken en door gebruik te maken van gestapelde symbolen heb je de mogelijkheid om voor iedere spin te winnen. Deze bonus kan bijzonder winstgevend zijn.