Red Hot ActiveDe red hot active fruitautomaat kent een basis spel en heeft ook een boven spel. Zowel bij het beneden als het boven spel zijn er vier rollen waarop je speelt.

In het basis spel zet je iedere keer een credit in. Bij het boven spel kun je vijf tot twintig credits inzetten bij de red hot active gokautomaat. Er zijn ook mysterie prijzen te winnen in het basis spel. Dit gebeurt als de red hot symbolen op de rollen verschijnen. En dan is het bingo!

Het betekent dat je een mooie mysterieuze prijs zult gaan winnen bij de red hot active gokautomaat. Het betekent dat je even een vreugde dansje mag doen.

Het boven spel van de red hot active gokautomaat

Als je het boven spel gaat spelen bij de red hot active fruitautomaat dan kun je er vijf, tien of twintig credits inzetten per keer. En natuurlijk is je kans om een hoge prijs te winnen hoger bij een hogere inzet, dan bij een lagere inzet. Dat is natuurlijk logisch.

Elke keer als er een red hot symbool op de rollen verschijnt dan gaan er lampjes aan de zijkant branden. Als het er vier zijn dan krijg je toegang tot de bonus feature. Hier kun je echt mooie en hoge bedragen winnen en dat maakt het hele spel natuurlijk nog mooier.

De red hot symbolen zijn dan wild cards! En dat wil zeggen dat de red hot symbolen ieder andere symbool aannemen waardoor je sneller een winnende combinatie hebt. Als je bijvoorbeeld twee dezelfde symbolen hebt en een red hot symbool, dan wordt het red hot symbool gelijk aan de eerste twee symbolen. En zo win je dus veel gemakkelijker en sneller. Je kunt het zien als een joker, die bij kaartspellen vaak een soortgelijke functie heeft.

Wacht niet langer!

Ga gewoon een ronde op de red hot active gokkast spelen en ontdek welke verschillende mooie kansen allemaal jouw kant op komen. Je zult er zeker geen spijt van hebben. De red hot active is een ware gokkast waar je volop plezier kunt hebben. En boven alles kun je er ook mooie en hoge prijzen winnen.

Ontdek nog vandaag hoeveel jij kunt winnen bij de red hot active fruitautomaat. Je krijgt er zeker geen spijt van als je een paar ronden op de red hot active hebt gespeeld. Meld je aan, zet wat geld in en zie hoe de rollen de red hot symbolen naar voren laten komen.