Reel RushWanneer je op zoek bent naar de meest innovatieve videoslot van het jaar 2013, dan moet je echt een keer Reel Rush spelen. Het is namelijk de trots van online casinospellen ontwikkelaar Netent.

Bij dit videoslot hoef je niet te rekenen op overdreven toeters en bellen of 3D animaties. Maar wat je wel krijgt is 3125 verschillende manieren om te winnen. Bij Reel Rush zijn er namelijk geen winlijnen, maar je hoeft alleen maar de gelijke symbolen op de 1e drie rollen te krijgen.

3125 win mogelijkheden met Reel Rush

Zo zal er bij elke winnende combinatie een extra ruimte bijkomen voor een actieve symbool. Daarmee zal de volgende spin gratis zijn. Als je vijf winnende combinatie op een rij hebt, zul je 8 free spins bonus rondes en 5 gratis rondes ontvangen.

Deze zullen automatisch afgespeeld worden met alle beschikbare ruimtes en dat betekent dus 3125 win mogelijkheden. Op de rollen 2, 3, 4 en 5 komen Wild symbolen voor, die wel erg aantrekkelijk zijn om in beeld te krijgen. Verder heeft Reel Rush weinig extra speltoevoegingen, maar zeker weten dat deze je zal bevallen.

reel rush

Als je Reel Rush gratis fullscreen wilt spelen is dat mogelijk. Je kunt natuurlijk ook met echt geld geld spelen. Dat kan al vanaf 50 cent per draai. Het is daarnaast een videoslot waar je veel herspins kunt winnen. Dat is dan ook een zeer leuk onderdeel van deze videoslot. Vooral met de aantrekkelijke animaties is het een videoslot die veel mensen zal vermaken.

Gokopties en functies

De achtergrond van Reel Rush lijkt veel op de originele Mario spellen. Met de groene cactus planten en bomen geeft het de videoslot een cartoonachtige uitstraling. De iconen bestaat uit een mix van fruit en zoete dingen. De reels beginnen met 13 van deze iconen en de rest zijn allemaal schattige kleine sterren. Elke keer wanneer je wint, zal het een herspin produceren.

Bij Reel Rush kun je het goklevel en inzet bepalen. De minimale inzet per spin is 50 eurocent tot maximaal 100 euro per spin. Daarnaast kun je het videoslot ook gratis spelen, als je even de videoslot uit wilt proberen.

Er zijn automatische spins beschikbaar, maar je kunt ze natuurlijk ook stoppen wanneer je dat wilt. Met de ronde button kun je de reels starten en stoppen naar wens. Het is dus al met al een videoslot waarop je een keer gespeeld moet hebben.