RockStar is een online videoslot met twee kanten. Hoewel het eigenlijk een videoslot is, lijkt het meer op een oud rockconcert. RockStar begint met een video van een stadion vol gillende fans die wachten op een stelletje rockers. Wanneer de rocksterren op het podium komen zie je een ontploffing en een lichtflits en kan je beginnen met spelen. Op de rollen zie je de zwierige blonde zanger en zijn bandleden, een vrouwelijke fan, een whiskyfles en asbak, gouden en platina platen, VIP-concerttickets, “Spinning Stone” magazine, een platencontract en een rock gitaar.

Rockstar spelen

De RockStar videoslot speel je op vijf rollen met dertig winlijnen en fantastische 3D beelden. De munt inzet varieert van 0,02-1,00 voor een totale inzet grootte van 0,02 tot 150.00€ per rondje. Zodra je drie Rock Guitar symbolen krijgt op een actieve winlijn activeer je de bonus feature Epic Solo. Speel de gitaar voor directe geldprijzen. De andere leuke functie van het spel is de multipliers je kunt krijgen op je wint.

Als je een gouden plaat ziet op de rollen, start je de multiplier manie functie en je winsten worden verdubbeld. Het krijgen van een platina plaat geeft je een multiplier van 5x. Als je zowel een gouden als en een platina krijgt, zal je een keer 10x multiplier ontvangen! Natuurlijk is dit spel niets zonder de Are You Ready To Rock bonus ronde! Je moet drie of meer Ticketservice symbolen vinden op de rollen om hem te activeren voor mega mooie prijzen.

rockstar betsoft

Conclusie

RockStar is een goed ontworpen en leuk online videoslot met veel aandacht en inspanning voor de geluiden en animaties. Maar ook de bonusgames zijn zeker de moeite waard. Let wel op dat bij deze game geen Wild symbool actief is zoals je dat wel meer ziet bij Betsoft slots. Maar door het originele thema krijgt deze online videoslot van ons toch een dikke voldoende.