Rome and Egypt, het beste van twee werelden

rome and egyptTwee van meest krachtige oude beschavingen aller tijden zijn de Romeinen en de Egyptenaren. In het spel Rome and Egypt brengen ze je als speler veel fortuin. Deze twee beschavingen deelden een gemeenschappelijkheid in hun geschiedenis en het spel is dan ook gebaseerd op het epische liefdesverhaal tussen Caesar en Cleopatra. Beide geliefden werken in dit spel samen en verschijnen op de rollen als gestapelde wilds. De symbolen in Rome and Egypt waar het allemaal om draait en waar je grote winsten mee kunt pakken zijn onder andere Cleopatra, Caesar, de hoed van een Egyptische priester, lauwerkransen, Egyptisch riet, het Colosseum, de Sfinx en de piramides.

Verrassende features kenmerken Rome and Egypt

Iets wat direct opvalt als je met het spel begint is dat er vier symbolen worden getoond voor iedere rol. Daardoor krijgt de gokautomaat een anders gevoel dan de doorsnee spellen. Grafisch gezien is het spel geweldig. Alle betrokken symbolen reflecteren aspecten van Rome en Egypte. De achtergrond is als het ware opgedeeld in twee helften. Links zie je een stenenmuur die gevuld is met Egyptische hiërogliefen en de rechterkant bestaat uit een Romeinse tegelvloer. De rollen zelf hebben een crème kleurige achtergrond dat zorgt voor een fris gevoel. Caesar en Cleopatra domineren het spel en waar Caesar met zijn gebalde vuist te zien is, staat daar een mooie en ingetogen Cleopatra tegenover.

Het belangrijkste kenmerk van Rome and Egypt zijn de twee gestapelde wilds met de beeltenissen van Cleopatra en Caesar die op alle rollen kunnen worden weergegeven. De gestapelde wilds maken combinaties en werken bovendien samen om een aantal prima uitbetalingen voor je mogelijk te maken. Bovendien kunnen deze wilds andere symbolen vervangen om je zo te helpen tegelijkertijd meervoudige combinaties te maken. Dat betekent dat wanneer meerdere gestapelde symbolen voorkomen je wordt beloond met free spins. Ieder gestapeld symbool wordt bovendien beschouwd als een scatter. Je kunt als speler van Rome and Egypte 5 tot 50 free spins ontvangen met een vermenigvuldigingsfactor 2.

Bereik de free spins feature zo snel mogelijk

Om de free spins in Rome and Egypte te winnen moeten Caesar en Cleopatra op tenminste 2 opeenvolgende rollen landen. Het aantal free spins dat je wordt toegekend is afhankelijk van het aantal Cleopatra en Caesar symbolen die zichtbaar zijn. Free spins worden in het spel als volgt toegekend; 2 symbolen leveren je 5 free spins op, 3 symbolen worden beloond met 10 free spins, 4 symbolen betekent 20 free spins en als je 5 symbolen hebt krijg je het indrukwekkende aantal van 100 free spins. Deze twee symbolen worden bovendien ook beschouwd als ‘dual wild’ symbolen in het spel. Het kan even duren voor de bonusronde wordt geactiveerd en je geluk hebt om de free spins te activeren.
rome and egypt gokkast

Hoe maak je grote winsten op de Rome and Egypt gokautomaat?

Om in deze gokautomaat te winnen moet je minstens drie symbolen op gelijke rij in een winlijn hebben van links naar rechts. Van de standaard symbolen in het spel levert het Colosseum je de grootste winsten op, 150 munten voor vijf op een rij, terwijl de piramides 125 munten waard zijn. Deze worden gevolgd door de Egyptische tempel, de Sfinx en andere symbolen met 100 munten. De hoogste uitbetaling in het spel ontvang je met 5 symbolen van Caesar of Cleopatra op rij in een winlijn. Je wordt dan met 500 munten uitbetaald. Een combinatie van deze twee geeft je een uitbetaling van 205 munten. Cleopatra en Caesar geven ook andere symbolen extra winst. Aangezien beide worden gestapeld kan dit leiden naar een aantal wilds op rollen, waarbij de betalingen en winsten hoog uit kunnen vallen.