Ontdek waardevolle geheimen met de Royal Secrets gokkast

Iedereen weet dat koninklijke families de grootste geheimen bewaren. Met deze gokkast van EGT probeer je er achter te komen of dat inderdaad waar is. Jouw rol is het om uit te vogelen wat voor geheim plan de koning en koningen aan het uitstippelen zijn, en of de ridders en jonkvrouwen daar misschien meer van afweten.

Het goede nieuws is dat je tijdens je zoektocht overstelpt wordt met prijzen voor ieder geheim dat je ontdekt, en dat er een grote kans is dat je bonussen en andere spelopties ontdekt. Met de vele wilds en scatters in het spel, het uitgebreide jackpot-kaartspel en de dubbel-of-niets-optie heb je een goede kans om enkele kostbare geheimen te ontwaren.

De personages in het kasteel

Royal SecretsDe Royal Secrets-gokmachine is vormgegeven als een detective, waarin verschillende personages geheimen met zich meedragen die jij probeert te ontrafelen. Dat kan je dankzij de prachtige en functionele app van EGT nu ook doen op je mobiele telefoon. In het kasteel lopen een koning en een koningin rond, die doen alsof er niets aan de hand is. Paarden en fanfares vormen afleidingen op je zoektocht naar de geheime buit, die zeker ergens in het kasteel verstopt ligt.

Een zoektocht door het kasteel

Vanaf het moment dat je het kasteel betreedt en je zoektocht aanvangt, beginnen de aanwijzingen binnen te stromen. Alle hints die je tegenkomt leveren prijzen op. Vanaf je eerste spin heb je al kans op bonussen. De letters op de rol vormen samen een code, die een van de personages in het kasteel gebruikt om geheime boodschappen te versturen. Verzamel ze dus, en verdien tot wel 3.000 munten. De jonkvrouw probeert je te ontwijken omdat ze geheime zaakjes wil regelen: als je haar betrapt, kun je daar 4.000 munten mee verdienen. De ridder en de koningin hebben samen een complot opgezet, wat je kunt ontrafelen voor wel 14.000 munten. Maar het is de koning die je echt in de smiezen probeert te krijgen. Als je hem afluistert en zijn geheim ontfutseld, krijg je daar tot wel 100.000 munten voor.

Kronen en geheime sleutels

De Royal Secrets-gokkast zit ook vol met wilds en scatters, die je helpen in je zoektocht. De kronen, de scatters in het spel, verschijnen op rol 1, 3 of 5 om een geheim complot te openbaren dat goed is voor 4.000 munten. Ook de geheime sleutels die de personages gebruiken om in elkaars kamer te komen, belonen je met prijzen: tot wel 20.000 munten. De wilds zijn kasteelsymbolen, en kunnen vervangen worden door andere iconen om veel nieuwe combinaties te maken. Hiermee ontdek je opeens lijntjes die je eerst nog niet had gezien – en verdien je de meest waanzinnige prijzen.

Royal Secrets gokkast

Een geheimzinnige jackpot

Aan het eind van elke spin heb je kans dat plotseling het jackpotspel begint. Hierbij kies je uit twaalf kaarten, waaronder prijzen verstopt zijn. De jackpot wordt steeds hoger terwijl je je door vier levels vol met aanwijzingen en hints heen werkt. Win je een prijs onder de 7.000 munten, dan mag je er ook voor kiezen om een verdubbelaar in te zetten. Daarmee heb je kans dat je je winst verdubbelt: maar evenveel kans dat je alles kwijtraakt, en dat je zoektocht weer opnieuw moet beginnen.

Ontrafel het geheim van het kasteel voor grote prijzen

Met de Royal Secrets-gokkast komt EGT tegemoet aan de wensen van iedere speler. De inzet kun je namelijk geheel aanpassen aan je eigen voorkeuren, zodat je het raadsel van het kasteel op je eigen tempo kunt oplossen. Het goed uitgewerkte thema geeft een spannend tintje aan wat in feite al een zenuwslopend en ontzettend leuk spel is. De vele prijzen, maar ook de mogelijkheden om extra bonussen te verdienen en het spannende jackpotspel, maken deze gokkast onmiddellijk tot een van de favorieten.