De naam van deze Royal Unicorn videoslot laat eigenlijk al direct weten dat de eenhoorn in dit spel centraal zal staan. Als je gaat spelen heb je bij deze slotmachine vele kansen op winst, omdat je met alle voorkomende symbolen binnen dit thema winsten kunt behalen.

Veel mogelijkheden Royal Unicorn

De Royal Unicorn gokkasten wordt gespeeld op 5 rollen, waarop een totaal van 20 winlijnen verdeeld zijn. Met 3 symbolen per rol kunnen combinaties worden gevormd door zoveel mogelijk symbolen van een soort te draaien. Je kunt de winsten op dit spel alleen binnen halen door een combinatie meest links op een winlijn te starten vanaf de eerste rol. Tijdens het draaien van de prijzen zal je zien dat Amatic Industries ervoor gezorgd heeft dat de grafische elementen van dit spel helemaal in orde zijn.

Je kunt eenvoudig de rollen laten draaien en ook de geluidseffecten van deze speelautomaat liegen er niet om. Als je de winsten bij elkaar gaat proberen te spelen kun je dus altijd genieten van voldoende spanning.

Royal Unicorn

Vervang andere symbolen met de eenhoorn

Royal Unicorn heeft uiteraard een Wild symbool beschikbaar, waarmee je prijzen makkelijker binnen zal kunnen halen. Als je de rollen van dit spel gaat laten draaien kun je rekenen op voldoende kansen als je de Wild samen met reguliere symbolen weet te combineren. Je kunt een prijs over de streep trekken, die naar waarschijnlijk zonder Wild niet gewonnen zou zijn geworden. Daarnaast kun je ook de eenhoorn aan een gedraaid combinatie toevoegen en zo een hogere uitbetaling voor een gewonnen prijs krijgen.

Niet alleen de vervangende functie van de Wild is erg belangrijk, maar ook als eigen symbool kun je met deze eenhoorn de prijzen binnenhalen. Door minimaal 2 Wilds op een winlijn te draaien van links naar rechts krijg je recht op een prijs. Hierbij geldt uiteraard hoe meer Wilds je draait, des te hoger de uitbetaling zal zijn.

Bepaal welk symbool als extra Wild beschikbaar is

Bij de Royal Unicorn videoslot kun je rekenen op de nodige Scatter symbolen die hier als bonus worden weergegeven. Deze kunnen geen eigen prijs opleveren en zullen er dan ook alleen voor zorgen dat er 7 spins gewonnen worden.

Om deze spins toegekend te kunnen krijgen moet je de bonussymbolen draaien op rol 2, 3 en 4. Aan het begin van de free spins wordt eerst bepaald welk symbool er als extra Wild beschikbaar zal worden. Dit is een Stacked Wild die de prinses, het kasteel, de kroon en de bloem kan vervangen tijdens de free spins. Wanneer dit bepaald is zullen de spins gaan draaien op basis van je laatste inzet. Zonder dat er geld van het tegoed zal worden ingehouden kun je de rollen laten draaien en heel wat bonuswinsten bijeen spelen.

Royal Unicorn prijzentabel

Met alle combinaties die je kunt draaien zijn er natuurlijk heel wat prijzen te verdienen. Geldprijzen die je bij het spelen van deze videoslot kunt winnen zijn allemaal terug te vinden in de prijzentabel. Daarmee krijg je direct een overzicht van de combinaties die je met een soort symbool moet vormen op bij Royal Unicorn een prijs uitgekeerd te kunnen krijgen. Om echt geld te kunnen winnen moet er natuurlijk wel een inzet geplaatst worden.

Royal Unicorn videoslot

Inzetten is op Royal Unicorn mogelijk voor eenieders budget, waardoor hoge en lage inzetten mogelijk gemaakt zijn. Spelen is op deze gokkast mogelijk met inzetten vanaf 10 cent. Diegene die meer geld in wil zetten kan bij Royal Unicorn inzetten plaatsen tot een maximum van 10 euro per draai.

Beoordeling

Met de nodige themasymbolen is Royal Unicorn naar ons idee een goed uitgevoerd spel, waar heel wat verschillende prijzen gewonnen kunnen worden. Vooral de eenhoorn als Wild en de bonussymbolen zijn zeer interessant om gedraaid te worden voor een winst. Je kunt Royal Unicorn gratis spelen als je nog niet bekend bent en anders gebruik maken van de relatief ruime inzetlimieten die toegepast zijn. Tot slot is Royal Unicorn dankzij de geluidseffecten en grafische elementen zeer zeker een topper te noemen. In dit spel vind je naar onze mening dan ook een spel die bereikbaar zal zijn voor iedere type speler bij het online casino.