De Rugby Star videoslot van Microgaming is speciaal gelanceerd voor de Rugby World Cup 2015. Het thema laat zich raden: Rugby. Deze gokkast is voor zowel de desktop als alle mobiele apparaten beschikbaar. Voor rugby fans is de Rugby Star videoslot eindelijk een fatsoenlijke game van hun favoriete sport, gemaakt door het beroemde Microgaming, dus daar mag je wel wat van verwachten, want het is een van de grootste producenten van online gokkasten.

Uiterlijk Rugby Star videoslot

Op het eerste gezicht ziet de Rugby Star videoslot er hetzelfde uit als zijn voetbal concurrent(Football Star), gevolgd door Cricket Star, en dan nu eindelijk een Rugby gokkast. De Rugby Star videoslot ziet er eenvoudig uit, maar alles is wel zoals het moet zijn me leuke geluiden en een simpel basisspel. Grappig is vooral het gejuich van de menigte tijdens de levendige gratis spins ronde met een Multiplier van maximaal 10x

rugby star logo

Stacked Wilds en Avalanche Reels op de Rugby Star videoslot

De Rugby Star videoslot heeft 243 manieren om te winnen met vijf rollen, en de rollen exploderen na iedere winst. Daarna vallen er nieuwe symbolen van boven voor mooie prijzen met de Avalanche Reels. Er zijn twee verschillende soorten Wilds: willekeurig op de rollen 2, 3 of 4, en de Stacked Wilds op de 3, 4 en 5. Samen met deze Wilds kan jij je team aan de overwinning helpen, en jezelf natuurlijk ook! Dat moet niet zo moeilijk zijn als je ook de tot 10x vermenigvuldiger activeert.

Conlusie

Wat de Rugby Star video slot extra leuk maakt ten opzichte van de voetbal en cricket slots is dat het een veel betere uitgebalanceerde gokmachine is om te spelen. Een geweldig spel voor alle Rugby fans, ook als je de gokkast mobiel wilt spelen, je hebt dan het World Cup gevoel in de palm van je hand. Het spel begint wat rustig in het basisspel, maar met de fantastische extra’s wordt het echt een gokkast die je niet wilt missen!