Softwareprovider Endorphina staat toch wel bekend om haar innovatieve ideeën en creatieve ontwikkelingen. Dat bewijzen ze weer met de Satoshi’s Secret videoslot. De Satoshi’s Secret online gokkast is de allereerste online slot met als thema de Bitcoin(de digitale computer munteenheid). Als je deze gokkast voor het eerst speelt krijg je het gevoel te zijn beland in The Matrix, waar de computers de baas zijn.

Satoshi’s Secret spelen

Satoshi’s Secret verschilt van de meeste online gokkasten, die bijna allemaal vijf rollen hebben. Deze slot heeft namelijk zes rollen met twintig winlijnen voor veel mooie prijzen. Hack wachtwoorden voor nog grotere beloningen. Als het je lukt om QWERTY op het scherm te krijgen ontvang je een van de vele prijzen verborgen in het spel. Er zijn gemakkelijke en moeilijke wachtwoorden te vinden, en dat maakt deze gokkast alleen maar spannender. Zorg dat je niet gepakt wordt en verdien veel geld! Als je een prijs hebt gewonnen kan je deze proberen te verdubbelen met het hoger lager kaartspel in the Risk game.

Satoshi’s Secret videoslot

Satoshi’s Secret geld veilig stellen

Nadat je het geld hebt ontvangen moet je het kundig converteren naar Bitcoins, en vervolgens is je geld veilig, en is er geen politieagent die het terug kan pakken. Je kunt ook prachtige bonusspellen spelen met behulp van de Scatter symbolen.

Hier moet je voorspellen hoe de wisselkoers van de euro, US Dollars en Britse ponden zal veranderen. Je kunt ook dubbel verdienen met het mini gokspel van Satoshi’s Secret. Ze hebben bij Endorphina een echt mooie thema aangesneden, en dit perfect weten te verwerken in deze mooie online gokkast. Begeef je in de wereld van de computer specialisten en Bitcoins met de Satoshi’s Secret videoslot.