De Scarface online gokkast van NetEnt is helemaal gebaseerd op de gelijknamige cultfilm van Universal uit 1983 met Al Pacino als Tony Montana. Tony vlucht uit Cuba naar Miami en word binnen korte tijd een grote drugsbaron. Het spel is spannend en gewelddadig, net als de film.

scarface netent

Scarface spelen

Om je drugsimperium uit te bereiden heb je met deze gokkast de beschikking over Stacked Wilds, Free Spins, een vermenigvuldiger x3, een shootout bonusspel en de Nudge Spins. De beste betalende symbolen zijn de 5 hoofdrolspelers van de film, waaronder Tony, zijn beste vriend en zijn zus. Voor de kleine prijzen zijn er de kaartsymbolen A, K, Q, J en 10 met een Miami achtergrond. In de drugswereld valt genoeg te verdienen, en met een uitbetalingspercentage van 96.8% is dat met de Scarface gokkast ook het geval. Dit geeft je de mogelijkheid om 60.000 munten per spin te verdienen!

Bonusgames

Grote prijzen op deze gokkast win je met de Wilds en de 3 bonus features. Als je een rol helemaal vult met één van de drie Stacked Wild symbolen activeer je de bonusgames.Voor één of twee delen van de gestapelde Wilds krijg je een gewone Wild die alle andere symbolen vervangt voor winnende combinaties, behalve de andere Stacked Wilds. De Nudge Spin is een gestapelde Wild(|Tony ’s vriend) die je kunt zien op rol 2.

scarface drugslord
Deze activeert de Nudge Spin waarbij het symbool op de rol een zetje krijgt(Nudge) en de andere rollen re-spinnen met de mogelijkheid op geweldige prijzen.
De Free Spins is ook een gestapelde Wild weergegeven door Tony ‘s zus. Deze vind je op rol 4 en geven je 15 gratis spins. Voor nog grotere prijzen worden tijdens de deze gratis spins alle winsten verdrievoudigd!

De Stacked Wild Bonus Game(Tony Montana zelf) kan je terug vonden op rol 3. In dit spel krijg je een shootout met je vijanden. Schakel ze uit met oftewel een pistool of een granaat. Afhankelijk van het wapen dat je krijgt (willekeurig gekozen)zal je moeten beslissen welke vijand het beste is om te doden. Voor Elke kill wordt je beloond met een muntwaarde. Met het pistool en de granaat kan je tot negen vijanden doden. Als de vijand jou bereikt, eindigt het bonus spel.

Spannend

Zelfs als je geen fan bent van de film Scarface is het spel absoluut briljant en erg leuk om te spelen. De spanning is soms om te snijden op de vijf rollen met drie rijen en 20 winlijnen. Om echt geld spelen kost je minimaal 20 cent per draai tot maximaal €100. Wil je gewoon genieten zonder geld in te zetten? Speel deze spannende gokkast dan gratis. Stel de Auto Play functie in en geniet van de gewelddadige actie met schietparttijen en drugsdeals op de rollen: the World is yours!