Scrolls of Ra gokkast Isoftbet heeft zich tot nu toe goed bewezen in het maken van mooie en leuke online gokkasten. Niet alle gokkasten zijn even interessant, maar dat is natuurlijk ook afhankelijk van je smaak. Als je het oude Egypte interessant vindt, dan is deze gokkast misschien wel de moeite waard om eens te proberen. Scrolls of Ra HD neemt je ogenschijnlijk mee op het pad van Ra, een Egyptische god.

Hoe ziet de gokkast Scrolls of Ra HD eruit?

Veel blinkend goud en glinsterende edelstenen; zoals het een Egyptische god betaamd. Misschien is het meer iets voor een farao om zoveel rijkdom te bezitten, maar het past wel bij het Egyptische thema. De symbolen lijken van massief goud te zijn, ingelegd met mooie edelstenen.

Daarnaast zijn er oude, Egyptische tekens te zien die in een muur gekerfd lijken te zijn, zoals je in een piramide zou kunnen zien. Natuurlijk is ook Ra te zien en een rol perkament. Op de achtergrond hoor je rustgevende Egyptische muziek en er zijn geen opvallende geluiden te horen bij winst op een winlijn. Dat maakt het geheel niet te druk en dat is fijn tijdens het spelen. Een muur vol Egyptische tekens siert de achterkant van de gokkast wat het plaatje compleet maakt.

Hoe werkt de gokkast Scrolls of Ra HD?

Scrolls of Ra HD is een gokkast met 5 rollen en 20 winlijnen. Er zitten heel wat leuke extra’s aan deze gokkast die de kast spannend maken. Zo is er een wild, een scatter, een Ra Bonus en een Scrolls Bonus. De wild, het oog van Ra, kan een symbool vervangen om hiermee een winnende winlijn te maken. Als deze in het midden van rol 2, 3 of 4 staat, dan wordt deze gehele rol een wild een krijg je 5 gratis spins. Tijdens deze gratis spins blijft de wildrol staan. De scatter, het Scrolls of Ra logo, kan op iedere plek van de rollen staan om winst te geven. Met twee scatters heb je al prijs. Als je 3, 4 of 5 Ra’s op de rollen krijgt, krijg je de Ra Bonus.

In deze bonusronde krijg je een heleboel kisten voor je te zien. Hier mag je er drie van openen, waar je mooie prijzen mee kunt krijgen. Natuurlijk is er wel wat geluk voor nodig om de juiste kisten te openen. Naast de Ra Bonus, is er ook nog een Scrolls Bonus. Het Scrolls Bonussymbool, de perkamentrol, moet op lijn 1, 3 en 5 tevoorschijn komen om deze ronde te openen. De drie perkamentrollen worden uitgerold en bevatten ieder een mooie prijs. Je kunt hierbij kiezen uit de Scroll of Purity, de Scroll of Darkness en de Scroll of Power. Scrolls of Ra HD heeft geen jackpot en je kunt niet met je prijzen gokken.

Scrolls of Ra slot

De inzet

De inzet is per winlijn te bepalen. Je kunt hierbij ook kiezen met hoeveel winlijnen je speelt. Dit is per winlijn te bepalen. Daarnaast kun je aangeven met hoeveel muntjes je per winlijn wilt spelen. Hierbij kun je kiezen van 1 tot en met 5 muntjes per lijn. Als laatste kun je nog de waarde van de munten bepalen. Dit gaat van 1 cent, naar 2, 5, 10, 25 of 50 cent. Je kunt ook €1,- inzetten. De minimale inzet voor Scrolls of Ra HD is €0,01 als je met maar 1 winlijn speelt. De maximale inzet bedraagt €100 per draai. Daarnaast is het ook mogelijk gratis te spelen. Dit kan onbeperkt.

Wat vinden wij van Scrolls of Ra HD?

Scrolls of Ra HD ziet er piekfijn uit. Het spel is erg goed vormgegeven en alles past goed bij elkaar. Dat er geen extra geluiden bij zitten is eigenlijk ook erg prettig. Het nadeel is dat je niet hoort of je een prijs gewonnen hebt, maar over het algemeen zie je dat wel.

Je moet er enkel niet bij weglopen. Door alle extra’s is deze gokkast ook erg interessant. Er kunnen meerdere spellen geopend worden wat het spannend houdt. Tijdens deze spellen kun je behoorlijk wat winnen, wat het ook leuk houdt. Scrolls of Ra HD is alles bij elkaar een leuke videoslot die de moeite waard is om eens te proberen.