Sea of Tranquility, verken de ruimte vanuit een ruimteschip

Sea of Tranquility is een 5-reel, 30 winlijn spel dat werd ontworpen door WMS Gaming en dat zich afspeelt in een fantasiewereld. Tijdens het spel bevindt je jezelf in een oceaan op de maan. De gokautomaat is iOS-vriendelijke wat zoveel wilt zeggen dat je ook kunt spelen op zowel je iPhone als iPad en bovendien zit het spel vol met vriendelijke functies, opwindende bonus games en een uniek thema.

Het basis principe van Sea of Tranquility

De Sea of Tranquility gokkast is zo ontworpen dat je op 40 winlijnen live kunt spelen en daarnaast heb je de mogelijkheid om van een tot vijf munten op elke geactiveerde winlijn te spelen. Om dit te doen moet je een maximale inzet per spin inzetten die je 200 munten kost. Het spel heeft de mogelijkheid om via de Auto Hold optie te spelen, het enige wat je dan doet is inzetten en verder achterover leunen en naar het scherm kijken. Het spel is bijzonder gebruiksvriendelijk en de verschillende knoppen zijn eenvoudig te bedienen. Je vind alle nodige besturingsknoppen onderaan het scherm van de speelautomaat.

Bereik de gratis free spins bonus ronde

sea of tranquility Je krijgt de mogelijkheid om een reeks van gratis spins te spelen als twee of meer van de bonus symbolen uitdraaien in de eerste en tweede (en eventueel verder opeenvolgende rollen) allemaal tegelijkertijd in een basisspel spin zitten. Als je spin in slechts twee opeenvolgende bonus symbolen op de rollen geeft dan wordt je beloond met 7 free spins. Het aantal free spins neemt toe naar gelang de rollen een, twee en drie een bonus symbool laten zien.

Krijg je een bonus symbool op de eerste vier rollen dan wordt je beloond met een eerste reeks van 20 free spins en in het geval dat alle 5 de rollen een bonus symbool hebben in een standaard spel dan krijg je de mogelijkheid om maar liefst 50 free spins te spelen.

De verschillende Sea of Tranquility symbolen en uitbetalingen

Sea of Tranquility heeft een overvloed aan verschillende symbolen die je in het spel op de vijf rollen kunt terugvinden. Wees gewaarschuwd dat er in het spel ook een set van de standaard speelkaarten van tien tot en met de aas aanwezig zijn. Dit zijn echter veel lagere reel symbolen en de winsten die je met deze symbolen haalt liggen een stuk lager. Het spel heeft een bovengemiddeld uitbetalingspercentage en door in de free spins terecht te komen vergroot je je winstkansen aanmerkelijk. Door de verschillende bonusmogelijkheden is de speeltijd langer dan gemiddeld.

De beter betaalde rol symbolen die kunnen verschijnen en die draaien bepalen hoe hoog je winsten bij Sea of Tranquility uitvallen. Dit zijn onder meer de maan symbolen, het meisjes symbool en samen met de uil en het schip symbool laten deze je winstpercentage aanmerkelijk hoger uitvallen.

Aantrekkelijkheid van de spelmodus

De aan het spel toegevoegde bonus mogelijkheden maken Sea of Tranquility een aangename gokkast om op te spelen, waaronder de zogenaamde Close Enough mogelijkheid. Krijg je symbolen die op willekeurige posities staan dan zou je met de Close Enough functie veel winnende combinatie mogelijkheden hebben als je het wild symbool plaatst. Een andere handige functie is de Garantie Feature. Hiermee kun je het maximaal aantal winlijnen live bespelen en als je triggered kun je worden beloond met een bonusspel met gegarandeerde winstuitkering die tenminste 5 maal het bedrag van je inzet is. Geef de Sea of Tranquility de tijd om tot het unieke bonusspel over te gaan. De kans dat je je inzet terug wint of vermenigvuldigt is nadrukkelijk aanwezig. Bovendien wijst het spel zichzelf zonder dat je allerlei ingewikkelde stappen hoeft te doorlopen.