Een Egyptisch videoslot

Secret of the Tomb is een videoslot gecreëerd door 2 by 2 Gaming dat draait op het Leander Games platform, het spel heeft vijf rollen en drie rijen met symbolen en betaalt uit met dertig winlijnen. Het spel heeft een aantal bonussen, die je kunnen helpen om grote winsten binnen te slepen en heeft het heeft een wild en een joker die alle vormen aan kan nemen.

De minimale inzet die je kan doen is 0.01 en de maximale inzet is 0.60 per winlijn. Het spel heeft een variabel aantal winlijnen, dit betekent dat je zelf kunt bepalen hoeveel winlijnen je wilt activeren. Naast de wilds en de bonussen, heb je ook nog kans op gratis spins en verdubbelaars. Het thema van het spel kun je misschien wel raden, maar is Egyptisch.

secret of the thomb

Spelen in een tombe

Secrets of the Tomb speelt zich af in Egypte, het heeft niet een hele setting zoals veel andere videoslots dat wel hebben, maar het heeft wel een duidelijk thema. Op de achtergrond van het spel zie je de binnenkant van een piramide of een tombe. Het is geen specifieke plaats, maar de kleur verraadt al veel en door soundtrack die op de achtergrond speelt kun je het thema niet missen.

De symbolen zijn mooi vormgegeven en hebben naast Egyptische symbolen zoals het de sphinx, een sarcofaag, Anubis, piramides en het oog van Horus ook de symbolen van speelkaarten de A van Aas, K van koning, de Q van koningin, de J van de boer, de tien en de negen, allemaal uiteraard met een andere waarde. Op het hele wiel kun je vijftien symbolen vinden, geplaatst in vijf rollen. Om een winnende combinatie te maken moet je meerdere van hetzelfde symbool op één winlijn hebben. Een winlijn kan bijvoorbeeld een lijn zijn van de eerste rol bovenin, naar de tweede rol in het midden, in de derde rol weer omhoog, in de vierde rol weer naar beneden en de vijfde rol weer omhoog.

De farao is het symbool dat je wilt hebben

Als je een Farao op je wiel krijgt dat heb je een wild in handen (de joker) de wild kan voor alle symbolen invallen, behalve voor de scatter, het bonus symbool. De Farao kan alleen tevoorschijn komen op rollen twee, drie en vier, zodat ze op zichzelf nooit een combinatie kunnen vormen. Door de Farao (de wild of de joker) kun je van een combinatie alsnog een winnende combinatie maken. Wanneer de Tombe tevoorschijn komt dan heb je het scatter symbool te pakken. Het scatter symbool kan op elke rol voorkomen.

Heb je drie of meer Tomben dan wordt de Secret Tomb bonus ronde geactiveerd. In deze ronde moet begin je door verschillende tombes te openen. Het aantal tombes dat je kunt openen is afhankelijk met hoeveel tombes de functie is geopend, gerelateerd aan de winnende combinatie. Had je een winnende combinatie met drie tombes, zal in de bonusronde ook drie tombes kunnen openen. In elke tombe bevindt zich een aantal gratis spins. Natuurlijk weet je nooit hoeveel je krijgt, maar de spins van de tombes die je mag openen worden bij elkaar opgeteld. Wanneer je tijdens deze gratis spins nog een keer drie symbolen van de tombe krijgt ontvang je nog eens tien gratis spins.

Maar het spel heeft nog een extra bonus ronde, Mystery Stacks. Hierbij heeft elke rol een stapel mysterieuze symbolen. Deze symbolen worden vervangen voordat elke spin plaats neemt door elk willekeurige symbool, behalve natuurlijk de scatter en de wild. Wanneer je drie of meer scatter symbolen krijgt in deze ronde wordt je beloond met tien gratis spins. En deze bonus heeft de functie dat hij steeds weer opnieuw geactiveerd kan worden.

secret of the thomb gokkast

Wie wil er niet naar Egypte

Het geheim van het oude Egypte trekt altijd veel avonturiers aan. Het mysterie dat onder de tombe ligt houdt mensen al decennia lang bezig. Het spel is vrij simpel en heeft niet veel extra functies. De soundtrack en de graphics zijn goed, waardoor je wel in de sfeer komt van het oude Egypte. Ondanks dat het niet veel speciale functies heeft is het wel een interessant spel om te spelen.

De hiërogliefen maken het spek mysterieus en je wilt toch graag die tombes openen. Die spelen echt op je nieuwsgierigheid. Hoewel de er weinig extra’s gebeurt in het spel, geen animaties of wandelingen zijn de gratis extra spins natuurlijk altijd een welkome factor die het spel toch spannend maken om te spelen. Hopelijk kies je de juiste tombe uit, met heel veel gratis spins.

Nog even alles op een rijtje

Het spel Secret of the Tomb is een spel door 2 by 2 Gaming dat draait op het Leander Games platform. Het spel heeft dertig winlijnen en vijf rollen. Je kunt zelf bepalen hoeveel winlijnen je activeert en hoeveel je hierop in zit. Dit betekent dat als je voor de grote winst gaat je meer winlijnen in kunt zetten. Secret of the Tomb is te spelen op je desktop, maar is ook beschikbaar je op android of op je iOs.