In deze gokkast ga je op zoek naar diamanten op de eindeloze vlaktes van de Afrikaanse Serengeti . Lukt het je om tenminste twee diamanten te bemachtigen dan krijg je de kans om het bonusspel te spelen waarin je veel gratis draaibeurten kan winnen. Vind je de joker dan gebruik je deze om zoveel mogelijk winnende combinaties op de lijnen te krijgen.

Serengeti Diamonds met Afrikaans thema

De Serengeti Diamonds gokkast heeft qua vormgeving veel weg van een andere gokkast van de makers bij de Canadese softwareontwikkelaar Amaya, namelijk de Lost Tempel. Alleen draait het in deze gokkast om Afrikaanse diamanten. Op de vijf rollen en vier rijen die deze videoslot telt, zijn dan ook de symbolen te zien die te maken hebben met het Afrikaanse continent: Olifanten, leeuwen, een Afrikaans masker, een kruik en een hut. Daarnaast worden de standaard letters en cijfers gebruikt die je op veel online gokkasten tegenkomt. De rollen worden in de speluitleg van deze gokkast overigens wielen genoemd.

serengeti diamonds

Krediet verhogen

Deze gokkast heeft 25 winlijnen die je niet zelf kunt instellen. Iedere ronde speel je dus met alle winlijnen. Wel kun je de inzet per draaibeurt verhogen of verlagen. De laagste inzet is 2 cent per lijn, die je met de krediet vermenigvuldiger kunt verhogen. Deze vermenigvuldigt je inzet met het aantal winlijnen minimaal één keer en maximaal tien keer. Ook is er een maximale inzet knop. Hiermee kun je de inzet verhogen tot de maximale waarden met een inzet van 1 euro en een krediet vermenigvuldiging van tien keer, wat uitkomt op 250 euro per draaibeurt.

Scatters

De bonussymbolen, diamanten, van deze gokkast zijn zogenaamde scatters. Dit houdt in dat je ze niet op dezelfde rij hoeft te krijgen om in het bonusspel terecht te komen. Wanneer er twee diamanten in de speelkolom verschijnen, verplaatsen ze automatisch naar de bovenste rij die vervolgens worden vastgezet met het locked in symbool.

Ze zullen vast blijven staan terwijl de overige rollen drie keer automatisch draaien om zo te proberen nog een diamant vast te zetten. Elke diamant die erbij komt, wordt weer verplaats naar de bovenste rij en vastgezet. De rollen draaien opnieuw drie keer achter elkaar. Lukt het niet om een nieuwe diamant op de rollen te krijgen, dan ga je terug naar het gewone spel.

Diamanten

Wanneer je vijf diamanten op de eerste rij krijgt, activeert het bonusspel en verandert je scherm in een veld met diamanten. Je mag op twee diamanten klikken. De ene diamant geeft aan hoeveel gratis draaibeurten je wint. De andere is een multiplier die het gewonnen aantal rondes vermenigvuldigd. Wanneer je daarna op de knop gratis spelletjesbedrag behouden drukt, gaan je gratis beurten automatisch draaien. Je kunt ook op de knop gratis spelletjes bedrag verwisselen drukken om te proberen het aantal gratis draaibeurten en multipliers te verhogen. Je eerdere keuze vervalt dan en je mag opnieuw kiezen uit twee diamanten.

Bonus in de bonus

Als je in het bonusspel het maximale aantal draaibeurten met de hoogste multiplier kiest, kun je deze niet meer verwisselen. Het hoogte aantal rondes is tien en de hoogste vermenigvuldiger staat maar liefst op acht keer. Bij deze winst krijg je dus tachtig draairondes die automatisch starten in de auto spin van deze gokkast. Tijdens deze draairondes kunnen ook de bonussymbolen weer op je scherm verschijnen. Hierdoor kun je tijdens het spelen van het bonusspel opnieuw in het bonusspel terecht komen.

serengeti diamonds

Berg en woestijn

Er is nog een symbool in deze gokkast dat je in de gaten moet houden. Dit is de afbeelding van een woestijn en een berg met het woord wild erop geschreven. Deze wild is de joker in het spel en kan ingezet worden voor ieder ander symbool, behalve de bonussymbolen. Hiermee kan je dus een het symbool op een winlijn vervangen met een symbool dat je nodig hebt voor de winnende combinatie.

Veel gratis draaibeurten met de Serengeti Diamonds

De Serengeti Diamonds is een makkelijke gokkast die je voornamelijk speelt om het grote aantal vrije draaibeurten die er te winnen zijn. Door het eenvoudige ontwerp van deze gokkast is het spel erg overzichtelijk en laat zich makkelijk wijzen.

Het bonusspel en de vrije beurten speel je op andere rollen dan het basisspel, maar de symbolen blijven hetzelfde. Hierdoor is het mogelijk om tijdens de gewonnen rondes opnieuw in het bonusspel terecht te komen en nog meer speelbeurten te winnen. Dit maakt deze gokkast erg aantrekkelijk en populair. Je vindt hem dan ook terug in veel online gokkasttenten.