De Shining Crown slotmachine van EGT

Shining CrownDeze gokkast staat bij de echte experts bekend als de koning onder de fruitautomaten. Dat is ook niet toevallig als je bedenkt dat deze slotmachine een royaal thema heeft. Als je houdt van grote prijzen van vier getallen voor het spinnen van je favoriete fruitsoorten – citroenen, sinaasappels, pruimen, kersen, meloenen en druiven – dan zit je hier helemaal aan het goede adres. De hoogst mogelijke prijs op deze machine is een ongelofelijke 100.000 munten. Je kunt ook een wijde hoeveelheid bonussen en andere mogelijkheden verkennen: zo heb je bijvoorbeeld wilds, scatters, dollartekens, en een Jackpot kaartspel, waarbij je mogelijk ook nog een verdubbelingsspel kunt spelen.

Laat die rollen maar draaien

fruitautomaten zijn erg populair . Met een speelveld van 5 bij 3 en tien winlijnen, staat deze machine helemaal klaar om jouw behoeftes te vervullen. Win je een prijs, dan gaan de symbolen in vlammen op – zo razend heet draait deze fruitautomaat. De actieve muziek en de leuke animaties geven je een geweldige ervaring, waarbij je het gevoel hebt dat je alleen maar toe kunt werken naar die enorme joekel van een jackpot. Speel deze gokkast nu op je pc, laptop of zelfs op je mobiel en geniet van de goede kwaliteit die EGT altijd biedt.

Een fruitautomaat met een temperament

Dat de winnende symbolen in vlammen op gaan komt omdat deze fruitslotmachine zo ontzettend veel winst uitkeert, dat je het er heet van krijgt. Zelfs de laatste winmogelijkheden – de sinaasappels, kersen en pruimen – keren al 3.000 munten uit. Bellen geven je 4.000 munten, en meloenen en druiven een leveren een sappige winst op tot wel 14.000 munten. En dan heb je natuurlijk altijd nog de lucky 7: iedereens geluksnummer. Op deze gokkast win je een topprijs van wel 100.000 munten, als de zevens goed vallen.

Shining Crown gokkast

Bonussen op de Shining Crown

Met de bonusopties en extra spellen op deze gokkast voel je je echt als een koning. De glimmende kronen op rol 2, 3 of 4 geven je al snel enorme prijzen, zeker als je er meerdere per keer raakt. Dan worden ze helemaal wild, en kun je ze vervangen voor een ander symbool om zo enorme prijzen op te eisen. Ook de twee scatters in het spel – het dollarteken en de ster – geven je onmiddellijk grote prijzen: tot wel 20.000 munten. Dit zijn geen getallen die er om liegen. Het moge dan ook duidelijk zijn dat we hier te maken hebben met de koning onder de fruitautomaten.

Win de jackpot

Op willekeurige momenten in het spel kun je plotseling de mogelijkheid krijgen om te spelen voor de jackpot. Die groeit tijdens het spel, en kan met nog verder toenemen als je de juiste kaarten kiest van twaalf omgedraaide speelkaarten. Speel je de vier verschillende levels door, dan krijg je de hartenjackpot, de klaverjackpot, de ruitenjackpot of de schoppenjackpot toegewezen. Maar als de prijs onder de 7.000 munten is, kun je ook kiezen om te gokken op verdubbeling. Hierbij kies je een kleur – rood of zwart – en draai je een willekeurige kaart om. Dan heb je vijftig procent kans om je winst te verdubbelen, maar ook vijftig procent kans om alles kwijt te raken.

De koning van alle fruitautomaten

De Shining Crown heeft niet alleen hele hoge prijzen: hij biedt jou als speler ook enorme flexibiliteit. Zo kunnen alle soorten spelers op deze gokkast terecht: van de net beginnende liefhebber met een klein budget, tot de ervaren rot die grote kansen neemt en grote prijzen binnensleept. Je kiest dus zelf je inzet en de muntwaarde, waardoor je precies gokt op de manier die jij fijn vindt. Dus wie weet word jij wel gekroond tot winnaar op de Shining Crown, en gunt de machine jou eens een enorme hoofdprijs.