Shocking Wild; alsof je door de bliksem getroffen wordt

Een aantal zaken in het leven overkomen je altijd bij verrassing. Een van die dingen is getroffen worden door de bliksem. Het is een bizarre ervaring die mensen zich hun hele leven zullen blijven herinneren. Het laat hoe dan ook een diepe indruk op je achter, en het meest bijzondere; niemand kon zeggen dat hij het zag aankomen. Dit is heel in het kort de belevenis die jij krijgt wanneer je het spel shocking wild gaat spelen.

Edelstenen met magische krachten

Shocking Wild gokkastHet spel Shocking Wild is één van de nieuwste spellen van Stakelogic. Bij dit spel is niets wat het lijkt, en het spel staat dan ook garant voor veel verrassend speelplezier. Het spel bestaat uit rollen met rijen daarop. De symbolen zijn afbeeldingen van edelstenen. Het is dus een spel in de vorm van een slotmachine.

De rollen bij Shocking Wild staan onder stroom, en de rollen krijgen dus iedere keer een nieuwe elektrische lading wanneer jij ze spint. Welke kleur de elektriciteit aan de rollen geeft is bepalend voor het type wild symbool. Het is namelijk bij dit spel zo dat er niet één specifiek type symbool het wild symbool is; iedere edelsteen kan veranderen in een wildsymbool. Een wildsymbool is in staat om een winrij aan te vullen om jou een hogere winst te bezorgen. Welk symbool het wildsymbool is, is dus afhankelijk van de elektrische lading van de rollen. Jij speelt dus nooit twee keer exact hetzelfde spel; er is continu verandering bij deze gokkast.

De wilds spelen een grotere rol bij Shocking Wild dan dat ze ooit bij andere gokkasten van Stakelogic deden. Je bent zelfs in staat bij Shocking Wild om alle winrijen te vullen met wilds van diverse soorten. Je spreekt bij dit spel dan ook niet gewoon over spanning; je mag het hier gerust over hoogspanning hebben.

Slotmachine

Het spel Shocking Wild is een slotmachine. Het is de bedoeling dat je een rij gelijke symbolen krijgt, en die rij mag worden gecompleteerd met de wild symbolen. Op die manier valt de winst te behalen bij deze gokkast. Doordat er zoveel dynamische bonus spelmogelijkheden op deze machine zitten, en doordat iedere edelsteen in een wild symbool kan veranderen, zal jij bliksemsnel hoge scores behalen op deze machine. Er mag duidelijk zijn wanneer jij dit spel speelt; hier heeft Stakelogic weer een hoogstaand staaltje werk afgeleverd. Er is enorm veel aandacht besteed aan de graphics en aan de animaties. Ook de geluidseffecten die in Shocking Wild zitten verwerkt zijn adembenemend. Spelen op een slotmachine wordt hierdoor een heel nieuwe beleving.

Shocking Wild

Je inzet en de winst

Net zoals bij alle Stakelogic spellen bepaal jij zelf hoe hoog je inzet is. Dit doe je door eerst het aantal munten te bepalen wat jij in wil gaan zetten tijdens een spin. Deze functie vind je links onderaan het beeldscherm van de gokkast. Naast die knop zit de functie die je kan gebruiken om de waarde toe te kennen aan de munten. Dit is iets wat je specifiek per spin kan instellen. Wanneer je hier nou geen zin in hebt, en wanneer je gewoon lekker door wil kunnen spelen zonder de gokkast steeds te moeten instellen, druk je op de knop die naast deze functies zit; ‘auto bet’. Met deze functie zet je steeds automatisch hetzelfde bedrag in.

Wanneer je heel erg zeker bent van je zaak, of wanneer je dit bliksemspannende spel nog wat opwindender wil maken, druk je op de knop ‘max bet’. Op deze manier kan jij het maximaal haalbare bedrag inzetten. Hoe lager je inzet, hoe lager je winst, maar hoe hoger daarentegen jouw inzet; hoe hoger je winst. Op Shocking Wild vallen heel hoge winsten te behalen. Als je durft.

Shocking Wild overal te spelen

Voor gave spellen als Shocking Wild ga je natuurlijk naar het casino voor een leuke avond vol spanning. Wanneer jij echter altijd en overal wat hoogspanning wil toevoegen aan je dag speel je dit geweldige spel op je mobiele apparatuur, of thuis op je computer of laptop. Stakelogic heeft het spel Shocking Wild uitgebracht voor op de computer, maar ook voor op jouw Apple apparatuur – je vindt het in de app store – , en voor jouw Android gear. Je kan het spel Shocking Wild dus online spelen, voor geld. Het is, mag je wel stellen, de spannendste manier om extra geld te verdienen op een saaie dag.