Met de Silk Road begeef je je op de lucratieve zijderoute, en maak je winst met zijdehandel. Dit spannende thema wordt uitgebeeld door middel van handelsschepen, kastelen en zijdehandelaren, die je tegenkomt op deze online gokkast.

De gokkasten van Aristocrat staan bekend om de manier waarop ze fantasie en verbeelding combineren met krachtige online gokkasten waarin veel bonusspellen, wilds, scatters, vermenigvuldigers en gratis spins te vinden zijn die je winst kunnen doen toenemen tot ongelofelijke hoogtes. Met 243 manieren om te winnen op vijf rollen en drie symbolen op elke rol, ben je helemaal klaar om op avontuur te gaan langs de zijderoute en winst te pakken waar je maar kan.

De unieke Silk Road gokkast van Aristocrat

Het thema van de Silk Road slot machine is innovatief en compleet origineel. De zijderoute is een bekende historische handelsroute door Centraal-Azië, waarover al vanaf de klassieke oudheid karavanen reden met handelswaar. Dat was een ontzettend lucratieve bezigheid, en met het verhandelen van zijde, dat zeer kostbaar was omdat het tot laat in de middeleeuwen alleen in China geproduceerd kon worden, werden de kooplui slapend rijk. Aristocrat biedt nu ook jou de mogelijkheid om je op de zijdemarkt te begeven en je slag te slaan met hun nieuwe, prachtig vormgegeven online gokkas.

Spannend en uitdagend

De jarenlange ervaring van hun innovatieve programmeurs zorgt ervoor dat de gokkasten van Aristocrat altijd van de allerhoogste kwaliteit zijn. Ook Silk Road is een prachtig ontworpen en zorgvuldig uitgewerkte gokkast, waarin een combinatie van fantasie en goed ontwikkelde spellen samenkomen. Alles is compleet in het thema van de zijderoute: de hoge kwaliteit 3D-beelden, de achtergrondmuziek en geluidseffecten, maar ook de symbolen en iconen op de rollen. Zo zie je wijnflessen, handelsplaatsen, zijderollen en Chinese handelswaar langskomen.

De lagere waardes worden gesymboliseerd door middel van het kaartspel – een 9, een 10, een Boer, een Koningin en een Koning dus. De zijderol is de wild van het spel, terwijl de scatter wordt uitgebeeld door een gouden mot. De wild kan natuurlijk de plek van ieder ander symbool innemen en een winnende combinatie vormen tijdens iedere spin.

silk road aristocrat

Veel speelplezier met de Silk Road

Een van de vele functies van de Silk Road is de interessante ‘Auto Play’-optie. Het spel kiest daarbij voor jou een inzet tussen de 1 en 1.000 en draait automatisch. Je kunt de gokkast online dus in auto-modus spelen terwijl je bezig bent met andere dingen. Daarnaast is de gokkast in te stellen naar gelang jouw wensen met de uitgebreide opties die de Silk Road-gokkas biedt.

Niet veel online gokkastent hebben zoveel verschillende instellingsmogelijkheden als de Silk Road: je kunt het zo instellen dat het spel automatisch draait na een bepaalde hoeveelheid winst, of dat de automodus pas aanslaat nadat er een bonus behaald is. De ervaren speler kan de gokkast dus helemaal naar zijn wens laten draaien zonder dat het veel moeite kost, en zonder dat het programma constant aandacht vraagt. Daarmee worden de extra mogelijkheden van online gokkasten tot het volste benut.

De uitgebreide bonusspellen

Met Silk Road kun je een hoop bonusspellen spelen. De zijdemot – de scatter van het spel – geeft gratis spins, afhankelijk van de hoeveelheid scatters die je op de rol krijgt. Drie motten geeft tien gratis spins, met vier motten krijg je vijftien spins, en vijf scatters geven je zelfs 20 gratis spellen. Die kun je blijven verdienen, ook als je met gratis spins speelt.

Daarnaast geeft de zijderol, het wildsymbool, een vermenigvuldiger. Als je de zijderol draait (op rol 2 of 4) kun je winnende combinaties scoren waarmee je je winst vergroot. Behaal je het symbool op de tweede rol, dan verdriedubbelt je winst: een zijderol op de rol 4 geeft zelfs een vervijfvoudiging. Tegelijkertijd zijn ze zelfs goed voor een vermenigvuldiger van 15.

Met de Silk Road online gokkas kun je een jackpot van tot 12.500 munten behalen. Met vijf Sultan-symbolen op het scherm is het jackpot. Daarop heb je natuurlijk meer kans als je op een maximum inzet speelt.

Speel veel, al tegen lage inzetten

Zoals met veel gokmachines van Aristocrat is de minimum inzet op de Silk Road 0.01 per munt. Maar zoals veel online gokkasten heb je als speler de mogelijkheid om de inzet te verhogen – tot wel 20 per munt. Met hele grote inzet heb je natuurlijk ook een grotere kans op enorme winsten, en een jackpot van 12.500 munten kan een ongelofelijk bedrag opleveren.

Het spelen van deze unieke gokkast is een uitdaging voor de meest ervaren spelers, maar dankzij de heldere lay-out en het verrassende thema ook leuk voor hele nieuwe spelers. Speel met de makkelijk te bedienen spellen en geniet van de vele gratis spins en spannende bonusspellen, maak gebruik van de autoplay-functies. Met de gokkast van Silk Road word je als een Ottomaanse sultan zo rijk.