Welkom in de wereld van de magie met de Simsalabim videoslot van NetEnt. Beleef de magie tijdens het spelen van een online gokkast! De symbolen en afbeeldingen komen rechtstreeks van een goochelshow zoals de goochelaarshoed, een verdwijnkist, een duif in een kooi en een goochelaarshandschoen met kaarten. Voor de kleine prijzen vind je de A-K-Q-J-10 kaartsymbolen op de rollen. Deze videoslot heeft 25 instelbare winlijnen, 5 rollen en 3 rijen.

simsalabim

Thema van Simsalabim

Houd je ogen op de stuiterende bal of de geselecteerde kaart terwijl je de rollen draait met de Simsalabim gokkast. Stel zelf je inzet in als je om echt geld wilt gaan spelen. Dit kan vanaf een kwartje tot €250 per draai. Klik op de Bet Max knop om direct de maximale inzet te plaatsen op de Simsalabim gokkast.

Veel geld kan je verdienen met de verschillende magic symbolen, Scatters en Wilds. Op de achtergrond hoor je een passende soundtrack. Het Wild symbool is de goochelaar zelf en vervangt alle andere symbolen behalve de Scatter en Bonussymbolen. Voor 5 stuks van links naar rechts op een actieve winlijn ontvang je 7500 credits! Het Scatter symbool op de Simsalabim gokkast is de magische kubus. Draai er drie of meer en je activeert de Free Spins. Hoe meer Scatters, hoe meer Free Spins. Voor drie kubussen krijg je 10 gratis spins, voor 4: 25 gratis spins en tenslotte voor 5 Scatters 30 Free Spins! Daarbovenop krijg je ook nog een mooie Multiplier, en kan je tijdens de Free Spins nog meer gratis spins verdienen door nog een keer minimaal 3 Scatters te draaien.

Features

Simsalabim is voorzien van een bonusgame en gratis spins, die beide gemakkelijk kunnen worden geactiveerd. Voor het instellen van automatische ronden tot 1000 spins, selecteer je de “Auto Play” knop aan de onderkant van het scherm. Verdere geavanceerde opties zijn beschikbaar om de Auto Play te stoppen als bepaalde gebeurtenissen zich voordoen zoals de gratis spins of wanneer de bonus feature wordt geactiveerd. Om de betalingen te bekijken moet je de uitbetalingstabel raadplegen.

Simsalabim NetEnt

Het Simsalabim bonusspel wordt geactiveerd wanneer drie bonussymbolen (konijnen in de hoed) op actieve winlijnen verschijnen. Deze tweede scherm bonus neemt spelers mee naar een andere kamer met een scala aan tovenaarshoeden waar je uit kunt kiezen met behulp van de tovenaarsstaf. Spelers die het geluk hebben om een konijn uit een hoed te trekken zullen worden beloond. Elk konijn brengt wisselende bonusbedragen. Als je een hoed kiest zonder een konijn wordt de bonusgame beëindigd. Hoe hoger je inzet, hoe hoger de beloning.

Conclusie

Simsalabim is een gokkast voor alle soorten spelers, want iedereen houdt van magie. Je kunt deze slot al voor een kwartje om echt geld spelen. En ook aan de highrollers is gedacht die wel 250€ kunnen inzetten per draai! Door de bonusgame en gratis spins kan je zomaar 225.000 credits per draai op je scherm toveren!