De Slotfather gokkast

The slotfather betsoftDe Slotfather gokkast heeft als thema de machtige Italiaanse onderwereld in Amerika. In de grote steden van de V.S. maak jij de dienst uit. Deze maffiosi deinzen nergens voor terug om hun doel te bereiken. De Slotfather is de absolute baas van de onderwereld, en hij doet er alles aan om deze status te behouden.

Samen met zijn boekhouder en tot de tanden bewapende soldaten voert hij een waar schrik bewind uit ! De Betsoft Slotfather gokkast heeft levensechte graphics en als je goed oplet herken je alle figuren uit de bekende film de Godfather. De naam van deze gokkast is ook bijna hetzelfde namelijk Slotfather i.p.v. Godfather.

Je herkent direct de schorre stem van het hoofdpersonage in The Slotfather. Deze lijkt precies op Marlon Brando in de film de Godfather. In de introductie van de Slotfather zie je de Siciliaanse Maffiabaas en alle features van deze spannende gokkast voorbij komen. Wat dacht je van dollars, machine geweren, onder bazen met hun gleufhoeden, de boekhouder en natuurlijk de pasta etende maffiosi ! Bereid je macht uit over de maffia en wordt een echte Slotfather !

De Slotfather gokkast spelen

De Slotfather gokkast speelt erg soepel en snel. Hij is een van die spannende gokkasten met 5 rollen en 3 rijen op je scherm. Als een echte baas kan je op 30 winlijnen spelen om nog meer zwart geld te winnen ! Met spannende wild symbolen en scatters wordt jij het nieuwe hoofd van de familie !