De Slots Angels videoslot van Betsoft is een spannende online gokkast met uitbetalingen tot bijna 97%. Het thema van deze gokkast is de ruige biker scene zoals je die kent van de Hells Angels waar de naam dan ook op gebaseerd is. De standaard symbolen op de rollen zijn: diverse biker karakters, bars, snooker ballen, motoren, aanstekers, drank flessen en een dartbord. Dit alles wordt begeleid door een echte bikers rocksong op de achtergrond.

Inzetten op de Slots Angels videoslot

Het Scatter symbool op deze online gokkast is dat van een collectie drank flessen. Er zijn geen Wild symbolen op de Slots Angels gokkast, maar tijdens de gratis spins bonus ronde wordt wel een hele rol wild voor meer winnende combinaties. De bonus gratis spins worden geactiveerd wanneer je 3 of meer flessen symbolen draait op de slot. Tijdens deze gratis spins wordt de middelste rol helemaal wild waardoor je een veel betere kans hebt op grote prijzen.

We hebben tijdens het spelen van de Slots Angels videoslot ook genoten van de uitbundige bikers die je scherm komen opvrolijken. The Biker Race Bonus Round is een volledig interactieve bonus en wordt geactiveerd als je drie of meer Lead Biker symbolen vindt op de rollen. Dan krijg je zelf de keuze welke biker gaat winnen, klik erop en kijk hoeveel credits je wint aan het einde van de race.

Slots Angels

Dart Bonus

Er zijn op deze slot ook Dart Board symbolen te vinden en als je er drie of meer draait wordt je beloond met de Darts Click Me bonus. Kies gewoon een van de symbolen om een bonus te onthullen. En let op, sommige van deze bonussen kunnen echt enorm zijn zoals dat bij echt bikers hoort. Iedere gewonnen prijs kan je proberen te verdubbelen door op kop of munt te gokken aan de kroegtafel. Kies je eigen inzet van 0.10 cent tot 150€ per spin.

Ons oordeel over de Slots Angels videoslot van Betsoft

Deze online slot heeft als thema het ruige biker leven en harde rockmuziek. Wil je dus een rustgevende gokkast ga dan maar liever Lights van NetEnt of Fruit Zen van Betsoft spelen. Ben je wel in voor een verzetje, dan is De Slots Angels videoslot iets voor jou met spannende bonusgames met bijbehorende animaties van de in leer gehulde ruige mannen op hun choppers.