Heb je al kennisgemaakt met de gokkast Space Race is van Play’n Go? Het spel neemt je mee naar de strijd tussen Amerika en Rusland. Het gaat over de eerste man op de maan, Neil Armstrong was in 1969 de man die de eerste stappen op de maan heeft gezet.

Het is een spel vol met spanning en waarbij je echt niets tekort gaat komen. We leggen je graag meer uit over het spel zodat je na kunt gaan wat een spel als deze je te bieden heeft. Het spel is sowieso mooi opgebouwd en dan ook de moeite waard om te bekijken. Let daarom ook goed op de details en focus je op het spel zodat je nog meer gaat genieten!

Spelregels Space Race

De gokkast Space Race kan gespeeld worden op 5 rollen en daarbij ook met 3 rijen symbolen. Er zijn 20 variabele winlijnen aanwezig en er geldt een uitkeringspercentage van 94,36%. Je komt verschillende symbolen tegen en daarbij is het Wild symbool te herkennen als Space Race symbool. Als je er 5 hebt gedraaid op een actie win lijn dan win je 5.000 munten. Er zijn ook nog andere symbolen zoals de satelliet, de aarde en de maan en de astronaut. Als je deze 5 op een lijn hebt dan kun je tussen de 250 en 1000 munten verdienen. Dan zijn er nog de kaartsymbolen en die zijn tussen de 100 en de 150 munten waard.

Space Race gokkast Play N Go

Bonusspel Space Race

Er is nog meer te vinden op de gokkast Space Race. Zo is namelijk ngo een bonusspel aanwezig en deze kan geactiveerd worden wanneer dat je 3 of meer Scatters hebt. Je krijgt dan te maken met een pick and click bonus spel. Zo kan er geprobeerd worden of dat je op de maan kunt landen en dan zo de meteorieten kunt ontwijken. Het gaat er om dat je zo dicht mogelijk bij de maan komt. Maar hoe dichterbij je komt hoe groter de kans is dat je wordt geraakt. Maar je hebt gelukkig een schild. Na 2 inslagen van de meteoriet wordt de bonus gestopt. Er geldt ook nog een gratis spins bonus. Als je 3 of meer scattered meteorietregen symbolen hebt dan krijg je de gratis spins bonus Daarbij win je gratis spins met extra wilds, daarbij zijn de meteorieten ook wild geworden.

Gratis en voor geld

De meeste gokkasten online kunnen gratis en voor geld worden gespeeld, zo ook de gokkast Space Race van Play’n Go. Het zal je goed doen om eerst te oefenen, zo krijg je namelijk een goed beeld van hoe het spel werkt, welke symbolen er zijn, welke regels er gelden en hoe snel dat er bonussen geactiveerd worden. Je hebt iedere dag weer de kans om na te gaan wat het geluk met je spel kan doen. Winst en verlies liggen bij het gokken heel dicht bij elkaar, maar je zal maar net dat ene beetje extra geluk hebben en een prijs winnen! Tijd om dan voor echt geld te spelen en na te gaan wat de maximale winst is die behaald kan worden met Space Race spelen.

Mobiel Space Race spelen

Ook op je mobiel kun je daar achter komen. Je bent via een mobiel apparaat erg flexibel en je kunt spelen waar en wanneer je maar wenst. Je speelt alleen op een wat kleiner scherm, maar daar ben je zo aan gewend!