space race play n goSpace Race is een van de weinige Play ‘n Go gokkasten met een heus intro filmpje. Dit maakt je niet vaak mee, maar geeft het spel wel een extra dimensie. Het thema space is op alle fronten terug te vinden in deze te gekke video slot. Laten we beginnen met de achtergrond van deze online gokkast, hier zie je namelijk de ruimte. Een prachtige zwart paarse afbeelding met alle planeten is hier te zien. In het midden staat het logo van het spel.

De 5 rollen waarmee het spel gespeeld wordt hebben ook een iets andere omlijning dan de meeste spellen van Play ‘n Go. Ook deze hebben een space uiterlijk meegekregen en het lijken wel een soort van buizen. Aan de zijkant, waar je de win lijnen vindt, hierover straks meer, val je eigenlijk gelijk op dat deze rij een heel tof kleurverloop heeft, waarin vele kleuren aan bod komen.

De symbolen zijn helemaal uitgerust met een space karakter wat perfect past bij een spel als Space Race. Daarnaast zie je ook symbolen als de maan, de aarde, meteoren, ruimtevaarders, een raket en een waarschuwingssymbool. Daarnaast hebben de bekende A, K, Q, J en de 10 ook een space tintje gekregen.

Veel extra win kansen met Space Race

Space Race heeft een wild symbool, dit is het Space Race logo. Als je deze draait kun je hier verschillende dingen mee. Je kunt er een winnende combinatie mee maken, want je kunt dit symbool inzetten als alle andere symbolen behalve de meteoor, de raket en het waarschuwingsteken.

Draai je 3 wild symbolen of meer, dan ga je ook credits winnen. Draai je er 5, dan win je gewoon 5000 credits. Dat is natuurlijk helemaal tof. Maar Space Race heeft nog meer symbolen zoals de scatter, dit symbool vermenigvuldigd je winst. Een leuke feature is het bonus spel. Als je 3 of meer waarschuwing symbolen draait dan krijg je 15 gratis spins.

Deze gratis spins gaan niet zoals je normaal draait maar Play ‘n Go heeft hier echt iets leuks mee gedaan. Dat moet je echt even zelf bekijken. Draai je tijdens de gratis spins weer 3 of meer van deze symbolen dan krijg je niet nog meer gratis spins. Dat is wel jammer, anders had je misschien heel lang kunnen spelen op de gratis spins en daarbij ook een hoop credits had kunnen winnen. Met het bonus symbool activeer je een bonusspel waarbij je zolang mogelijk uit de buurt moet blijven van de meteorieten. Je kunt door verschillende levels heen om zoveel mogelijk credits te winnen.

Space Race videoslot

Hoe werkt Space Race?

Verder kun je natuurlijk door winnende combinaties te maken geld winnen. Dit kan op 5 rollen en 20 win lijnen. Als je speelt op het maximale aantal win lijnen met het maximaal in te zetten credits dan heb je een win kans van 94%. De bediening van Space Race is heel eenvoudig. Als je kijkt naar het onderste gedeelte van het spel zie je helemaal links staan de muntwaarde van 1 credits, deze is bij dit spel € 0,01. In de knop daarnaast kun je het aantal credits kiezen waarmee je wilt spelen.

Deze begint bij 1 en kun je laten oplopen naar 5 met tussenstappen van 1. Het aantal win lijnen kun je instellen in de volgende knop. Deze begint bij 1 en zijn er in totaal 20. Hou je wel van een gokje, kun je gelijk goed inzetten door te klikken op inzet max. Dan speel je met 5 credits op 20 win lijnen zonder dat je dit hoeft in te stellen. Wil je het spel vanzelf laten gaan, kijk dan bij auto play, stel deze in en laat de gokkast voor jou werken.

Space Race is een feestje

Space Race is visueel echt een feestje. Deze video slot heeft veel leuke features en zal zeker niet gaan vervelen. De extra mogelijkheden om extra spins te winnen en de bonusspellen maken deze online gokkast echt spannend. Natuurlijk wil ook jij die gratis spins krijgen. Zowel voor gevorderden als voor beginners is deze online gokkast een feestje.