Space Wars is een online gokkast van NetEnt waar je tot 400.000 munten per ronde mee kunt winnen op de vijf rollen en veertig winlijnen. Door de steeds betere en geavanceerde technologie weten we veel over de ruimte en de ons omringende planeten. Met Space Wars van NetEnt krijg je de kans om als eerst naar onbekende wezens in de ruimte te kijken. Space Wars is een erg leuke en grappige gokkast met als thema een mix van klassieke buitenaardse wezens op een innovatieve gokautomaat.

space wars

Space Wars spelen

In Space Wars volg je de oorlog tussen 5 soorten Aliens. Deze betalen ook het beste uit, op uitzondering van de rode steen want dat is het beste betalende symbool. De kleine Aliens zijn er voor de kleine prijzen, wat een toeval! De Aliens zijn zowel grappig als eng, dus erg leuk gevonden door NetEnt. Ze zijn erg bewegelijk tijdens het spelen, vooral als ze zich verplaatsen naar de teleporter aan de rechterkant van de rollen.

Space Wars alien

Verder heb je de beschikking over een Wild symbool dat alle andere symbolen vervangt. Inzetten om echt geld kan vanaf 40 cent tot maximaal €200 per draai. Maar oefen eerst gratis als je dat liever doet.

Extra’s

De gestapelde Wild functie is erg populair, omdat deze vrijwel altijd garant staat voor mooie prijzen. Als je wint zal een Alien worden meegezogen in het beamer station naar de ruimte. Hierna zullen de rollen weer een keer draaien(Re-Spin) zonder dat het je iets kost. Sterker nog: je kunt meer winnen! Zoals altijd heb je de beschikking over een Auto Play functie die je kunt instellen zodat je niet iedere keer zelf moet klikken. Dit kan van 10 tot en met 1000 autospins. Druk om Max Bet en je zet automatisch de grootse inzet in van het door jou gekozen niveau.

Conclusie

Het sterke punt van de Space Wars gokkast is toch wel de entertainment waarde met het leuke intro filmpje en de mooie muziek. Zelfs als je geen prijzen wint kan je genieten van het koele thema en de leuke effecten. Een progressieve jackpot zou fijn zijn geweest zijn, desondanks is dit een erg leuk spel voor alle soorten spelers. Het enige nadeel is dat er niet zoveel afwisseling in deze online gokkast zit omdat je alleen de Stacked Wilds en de Re-Spins tot je beschikking hebt. See you in space!