Hou jij van klassieke gokkasten en fruitautomaten, dan is een videoslot als deze Sparkling Fresh van Endorphina zeer zeker een aanrader. Als je namelijk op deze slotmachine in gaat zetten kun je rekenen op een strak design, waarbij moderne fruitsymbolen worden weergegeven. Appels, citroenen, sinaasappels, maar ook zevens en sterren zullen hier voorbij komen om een winst op te kunnen gaan leveren.

Om het spelen van dit spel makkelijk te houden heeft de ontwikkelaar ervoor gekozen om gebruik te maken van een simpel design. Gokken doe je met slechts een paar knoppen, waarmee iedere speler direct zal begrijpen hoe dit spel bediend moet worden. Anderzijds is ook je budget bij Sparkling Fresh niet heel er van belang, omdat met zowel hoge als lage inzetten mag worden ingezet.

Sparkling Fresh

Speldetails Sparkling Fresh videoslot

Als je Sparkling Fresh gaat spelen doen je dit met een inzet op 5 rollen. Hierop zijn per rol 3 symbolen te vinden, wat betekend dat er iedere draai 15 symbolen in beeld zullen komen. Als je de rollen gaat laten draaien zal je moeten proberen om zoveel mogelijk symbolen van dezelfde soort te draaien.

Deze kunnen in een combinatie winst opleveren van links naar rechts op 1 van de 5 winlijnen die over de rollen verdeeld zijn. Als je vooraf wilt kunnen zien welke prijzen er met de combinaties gewonnen kunnen worden is er bij Sparkling Fresh een prijzentabel aanwezig. Per soort symbool kun je daarin zien welke aantallen je nodig zal hebben om uiteindelijk een uitbetaling te kunnen genereren.

Scatter prijzen met Sterren

De enige extra functie die je qua symbolen bij Sparkling Fresh kunt genieten is de ster. Deze is als Scatter beschikbaar, wat betekend dat je geen winlijn zal moeten volgen om hier een uitbetaling mee te winnen. Als je 3 sterren willekeurig op de rollen weet te draaien zal je inzet vermenigvuldigt met 10 keer uit worden betaald.

Anderzijds kun je ook willekeurig winnen met 4 sterren, waar een vermenigvuldiging van 50 keer je inzet mee gemoeid is. De hoogste prijs die je met de Scatters kunt winnen is te behalen als je op iedere rol een ster weet te draaien. In dat geval zal je je inzet vermenigvuldigt keer 250 aan je tegoed toegevoegd zien worden.

Neem een risico en win nog meer

Op het moment dat er bij Sparkling Fresh een winnende combinatie gevormd wordt kun je twee dingen doen. Je kunt op de TAKE WIN knop klikken om je prijs aan je credits toe te laten voegen, maar kunt ook een gokje wagen door op de naastgelegen TAKE RISK knop te klikken.

Als je een gokje gaat wagen doe je dit in een kaartspel. In dit spel zijn 5 kaarten aanwezig, waarvan de eerste zal worden opengedraaid. Zodra deze zichtbaar is kun je de gewonnen prijs inzetten om daarmee een verhoogde uitbetaling te gaan winnen. Je moet uit de 4 andere kaarten die aanwezig zijn 1 kaart kiezen, die betreft de waarde hoger zal moeten zijn als de al eerder opengedraaide kaart. Als dit het geval is zal jij je gewonnen prijs verdubbeld zien worden en kun je het nog eens proberen of direct de verdubbelde prijs nemen.

sparkling Fresh

Inzetlimieten Sparkling Fresh

Als je op een videoslot als Sparkling Fresh in gaat zetten voor geld moet je natuurlijk rekening houden met de inzetlimieten die vastgesteld zijn. Om te beginnen bepaal je de inzet altijd door aan te geven met welke muntwaarde er gespeeld moet worden.

Dit kan je doen met de munt die je bovenin het spel terug kunt vinden. Anderzijds kun je de LINES knop gebruiken om het aantal winlijnen in te stellen en is het mogelijk om het aantal credits per draait vast te stellen door gebruik te maken van de BET knop. Zodra jij een inzet bepaald hebt kunnen de rollen gedraaid worden met de SPIN knop of door rechtstreeks op de rollen te klikken.

Beoordeling

Voor liefhebbers van fruitsymbolen op een gokkast is deze Sparkling Fresh zeer zeker een aanrader. Bekende fruitsymbolen kunnen hier namelijk hoge winsten verzorgen, waarbij ook gebruik gemaakt kan worden van sterren als Scatters om te winnen. Voor ons is deze Sparkling Fresh videoslot een zeer compleet spel, waarbij je zowel grafisch als geluidstechnisch kunt rekenen op een kwalitatieve gokautomaat.