Sparks mobiele videoslot De nieuwe videoslot van Netent gaat Sparks heten. Een frisse en moderne online gokkast met leuke nieuwe extra’s. Voor je begint kan je kiezen of je ‘Win One Way’ of ‘Win Both Ways’ gaat spelen. Dat wil zeggen dat je bij de eerste optie alleen prijzen van links naar rechts betaald krijgt, maar met de tweede optie ook van rechts naar links, aan jou de keuze! Verder is helemaal nieuw de Expanding Cloning Wild, dat is een Wild die een hele rol bezet zoals de traditionele Wild, maar dan ook nog de buren links en rechts van de rol ‘kloont’ zodat je nog meer kans hebt op mooie geldprijzen.

De Sparks videoslot spelen

De Sparks videoslot is een online gokautomaat met heel veel kleuren, een futuristisch uiterlijk, maar toch heel eenvoudig om te leren en spelen. Je speelt hem op de standaard vijf rollen met drie rijen. Kies je voor de ‘Win One Way’ optie dan heb je de beschikking over tien winlijnen. Voor de ‘Win Both Ways’ optie is dat het dubbele, namelijk twintig. Het spreekt ook voor zich dat de eerste mogelijkheid de goedkoopste is omdat je dan ook minder winlijnen hebt. Voor iedere modus is een kleur gereserveerd zodat je weet wat je aan het doen bent. Speel je ‘Win One Way’ dan krijg je een prachtige blauwe achtergrond, en als je ‘Win Both Ways’ speelt is de achtergrond van de Sparks videoslot paars.

Sparks videoslot nieuwe extra´s

Wat symbolen betreft is er weinig nieuws onder de zon bij de Sparks videoslot. Voor de kleine winnende combinaties zijn hier ook weer de kaartsymbolen A-K-Q-J-10 beschikbaar. Voordeel is wel dat ze er hier beter uitzien dan bij sommige andere slots. Voor de betere prijzen moet je de mooie gekleurde iconen op de rollen zien te vinden. Maar de grote moneymaker op de Sparks videoslot is toch wel de nieuwe Expanding Cloning Wild.

De gewone Wild op deze gokkast verschijnt random. Deze gewone Wild vervangt zoals altijd alle andere symbolen in het spel. De Expanding Cloning Wild is iets aparts, en dat zie je aan de felle kleuren. Het is eigenlijk twee Wilds in een. Ten eerste is het een Expanding Wild (Uitschuivende Wild), die een hele rol bezet, en ten tweede een kloon Wild. Dat wil zeggen dat de buren links en rechts van de rol dezelfde symbolen krijgen, en dat kan lekker aantikken!

Sparks mobiel spelen

Ook nu is de Sparks videoslot ook weer te spelen op alle populaire mobiele apparaten als iPad, iPhone, en de Android telefoon en tablets. Alle nieuwe releases komen ook als Touch versie van NetEnt. Dit zijn spellen die special zijn geoptimaliseerd voor het spelen op een mobiel apparaat. De Sparks videoslot is weer een leuke toevoeging aan het al grote assortiment. Wat wij fijn vinden aan de Sparks videoslot is dat het weer een eenvoudige, maar toch mooie en spannende online gokkast is net als Neon Staxx. Niet te ingewikkeld met enkele zeer mooie features, zo zien we het graag!