Het is bijna Pasen, dus zijn er weer diverse leuke extra’s bij Royal Panda casino te verdienen. Als eerste is er een exclusief designer paas ei ter waarde van €1750 te winnen. Het ei weegt maar liefst 40kg en is 1 meter groot. Dit paasei is gemaakt door de bekende chocolatier Hop en Stork. De speler met de hoogste multiplier op de videoslots Wonky Wabbits of Eggomatic op vijf of zes april, zal het ei gaan winnen.

Verder kan je ook nog 50 gratis spins krijgen als je minimaal 50€ stort en gaat spelen bij Royal Panda op zaterdag 4 april. De volgende dag ontvang je dan 25 gratis spins op de Wonky Wabbits gokkast, en op 6 april 25 gratis spins op de EggOmatic videoslot.

Jackpot

Dit is dus een uitgelezen kans om tijdens de paasdagen met de gratis spins veel geld te verdienen, of dat mooie paasei te winnen. Verder kan je natuurlijk ook nog gebruik maken van de maandelijks Bamboo Bonus tot 300€, die je tot vijf april kunt claimen.

Een andere goede reden om bij Royal Panda te gaan spelen is de Megah Moolah progressieve jackpot, die boven de zeven miljoen euro staat! Als je slim bent ga je dus de paasdagen samen met Royal Panda vieren!