Als u een leuk bedrag gewonnen heeft wil u dit natuurlijk ook laten uitbetalen. Dit gaat erg makkelijk, u kunt er voor kiezen om het gewonnen bedrag gewoon direct op uw bankrekening te laten uitbetalen. U moet er wel voor zorgen dat u minimaal € 10,- heeft gewonnen. U kunt namelijk vanaf € 10,- laten uitbetalen, deze regel is vooral ontwikkeld om de kosten van het overboeken van geld-bedragen in de hand te houden.

Gewonnen tegoeden uitbetalen

Uw gewonnen bedragen worden binnen 2 tot 5 dagen uitgekeerd op uw bankrekening. Bij sommige gokkasten is het ook mogelijk om een lopende uitbetaling te annuleren. Uw speeltegoed is dan weer direct beschikbaar. Pas hier wel mee op, hoe verleidelijk het ook kan zijn. Het zou natuurlijk zonde zijn als u gewonnen geld verspeeld.

Het is wel aan te raden om een speel account aan te maken. Als u een speel account heeft aangemaakt wordt uw speel-saldo netjes en veilig bewaard in het systeem. Als u de volgende dag inlogt kunt u gewoon weer verder spelen.

Wacht niet te lang met het aanvragen van een uitbetaling, het is wel leuk om een hoog saldo op te bouwen op uw speel account. Maar het is natuurlijk beter om af-en-toe eens een uitbetaling aan te vragen. Zo voorkomt u dat u eerder gewonnen geld weer verliest.