Spider Man attack of the green goblin playtechWanneer je op online gokkasten wil gaan spelen en je kiest voor een kast van een van de Marvel stripfiguren, kunnen we je in ieder geval een ding verzekeren. Je gaat hoe dan ook een hoop onverwachte dingen tegenkomen. Zo ook bij Spider Man: Attack Of The Green Goblin. Iedereen kent deze stripheld natuurlijk wel. Peter Parker wordt gebeten door een radio actieve spin en beschikt ineens over de meest absurde krachten. Zo kan hij spinnenwebben schieten om aan te vliegen en nog talloze andere dingen.

In Spider Man: Attack Of The Green Goblin draait heel het spel om Spidey en zijn tegenstander The Green Goblin. Zoals je kunt verwachten, kom je dus ook een hoop Spiderman-achtige dingen tegen in de lay out. Denk daarbij aan spinnenwebben maar ook aan de wolkenkrabbers waar Spidey regelmatig aan loopt te zwieren. Alles is bovendien gemaakt in een echte cartoonachtige sfeer, waardoor het een plaatje is om alleen al naar te kijken.

Onverwachte bonussen in basisspel van Spider Man: attack of the Green Goblin

In het door Playtech gefabriceerde spel, wordt er in principe altijd met vijf rollen gespeeld. De inzet is minimaal 25 eurocent en maximaal 100 euro. Je speelt bovendien maximaal met 25 winlijnen. Het basisspel is niet al te ingewikkeld, en kent eigenlijk de regels van de meeste online gokkasten. Toch zitten er in het basisspel al stiekem een aantal leuke bonussen verstopt. De Spiderman Wild feature geeft je bijvoorbeeld zo maar uit het niets een of meerdere wilds voor in je spel. De Spidey Snapshot feature geeft je een aantal keer je inzet.

Dit kan soms wel oplopen tot tien keer je inzet. Bovendien heeft Spider Man: Attack Of The Green Goblin net als de meeste Marvel gokkasten vier progressieve jackpots die enorm snel stijgen doordat alle Marvel kasten aan elkaar verbonden zijn. Hoe meer je inzet, hoe meer kans je maakt om een van die jackpots te pakken. Vind je het spel te traag? Gebruik dan de turbo knop om er eens flink gas op te geven, dan speel je namelijk extra snel.

spiderman attack of the green goblin slot online

Vijf verschillende bonusspellen op de Spider Man: attack of the Green Goblin

Echter, ook bij dit spel begint het pas echt heel leuk te worden wanneer je een van de bonusspellen weet te bereiken. Je triggert een bonusspel door drie of meer scatters (Spiderman symbolen) bij elkaar te draaien. Bij Spider Man: Attack Of The Green Goblin heb je maar liefst vijf bonusspellen die allemaal hun eigen handleiding hebben. In een van die spellen, misschien wel de leukste en zeker de spannendste, moet je het opnemen tegen The Green Goblin. Hoe beter je het doet tegen deze groene vijand, hoe meer geld je kunt verdienen. Ook de andere vier bonusspelen zijn leuk en verfrissend vergeleken met een hoop andere gokkasten dus zorg dat je ze allemaal een keertje tegenkomt.

Een topper uit de Marvel selectie

Playtech laat met dit Marvel spel wederom zien waarom het zo leuk is om op online gokkasten te spelen. Het basisspel is weinig avontuurlijk maar levert je soms uit het niets een aantal bonussen op waar je niet eens meer aan gedacht zou hebben. De echte lol begint natuurlijk pas, zoals bij bijna ieder spel, wanneer je de scatters triggert.

Je hebt bij dit spel dan zo enorm veel keuze dat wij niet anders kunnen concluderen dan dat dit een van de leukste spellen van Playtech is. Je kunt er uren mee vooruit zonder dat het ook maar enigszins begint te vervelen en je komt ook nog eens redelijk snel bij de feature-games terecht. Naast dit alles kun je dus ook nog eens een flinke algemene jackpot winnen dus veel beter dan Spider Man: Attack Of The Green Goblin ga je ze echt niet meer tegenkomen.