Deze Spinata Grande videoslot van Netent is het derde spel dat in 2015 door deze ontwikkelaar op de markt gebracht is. Gelanceerd op 23 maart 2015 is deze gokkast één van de nieuwere die je van Net Entertainment online kunt spelen op 5 rollen. Op de rollen van Spinata Grande kun je per rol rekenen op 4 symbolen om winsten mee te gaan vormen.

Je kunt winnende combinaties draaien van links naar rechts, waarbij uiteraard een aantal extra’s aanwezig zullen zijn die het maken van een winst zullen gaan vergemakkelijken. Winnende combinaties kunnen bij het spelen van deze slotmachine gedraaid worden op een totaal van 40 winlijnen. Hiermee zal je voldoende kansen krijgen om prijzen te gaan vormen.

Mexicaans thema bij Spinata Grande

Netent heeft bij deze speelautomaat, zoals de naam eigenlijk al weet te verraden, gekozen voor een Mexicaans thema. Uiteraard horen er bij dit Mexicaanse thema een aantal bijpassende symbolen, waarbij ezels, vissen, toekans en stieren niet zullen ontbreken. Met allerlei verschillende thema symbolen is het spelen van Spinata Grande direct een feest. Je kunt uiteraard niet alleen rekenen op allerlei verschillende symbolen in stijl van het thema, maar ook de achtergrond en knoppen van Spinata Grande zijn op het thema aangepast. De hoogwaardige kwaliteit die we van Netent gewend zijn is hiermee compleet bewaard gebleven, waarbij uiteraard bij iedere draai ook de nodige geluidseffecten voor een dosis spanning te horen zullen zijn.

Spiñata Grande NetEnt

Collosal symbool functie en mini slot

Een leuk en vernieuwde onderdeel dat bij Spinata Grande gebruikt is, is de Mini Slot. Deze kun je activeren door het Colossal bonus symbool op de rollen van deze videoslot te laten verschijnen. In totaal zijn er in deze mini slot 9 symbolen te vinden in een Piñata. Een knuppel zal over de rollen heen en weer zwaaien en zorgt ervoor dat in de mini slot met alle symbolen muntprijzen en free spins gewonnen kunnen gaan worden.

Deze mini slot is niet het enige wat bereikt kan worden met de Colossal symbolen. Je kunt tijdens het basisspel namelijk ook dankzij de Colossal symbolen meerdere posities met één soort symbool vullen. Dankzij het feit dat er vakken van 2 x 2 en 3 x3 gevormd worden zullen de kansen op winst ineens gigantisch toenemen.

Free spins en Wild symbolen

Bij het spelen van Spinata Grande zijn er free spins te winnen, waardoor vele gratis kansen op winst kunnen volgen. Alle free spins die je toegedeeld krijgt zullen worden gespeeld met de inzet die je zelf als laatste hebt geplaatst.

Hierbij wordt natuurlijk geen geld van je tegoed afgehaald, waardoor het winnen dus echt gratis kan zijn. Als je met de free spins aan het spelen bent kunnen er Colossal Wild symbolen verschijnen. Deze zijn in staat om alle andere symbolen te vervangen en kunnen gedraaid worden op de rollen 2, 3 en 4. Dit betekend dat de Wilds alleen als vervanger gebruikt kunnen worden en dat er geen eigen combinaties gevormd kunnen worden.

Spinata Grande voor geld spelen

Als je deze Spinata Grande winstgevend wilt laten zijn is het natuurlijk noodzakelijk om inzetten voor echt geld te gaan plaatsen. Je kunt bij dit spel op de 40 lijnen spelen met muntwaardes van 1 cent tot en met 1 euro. Je hebt daarbij de mogelijkheid om per winlijn een maximum van 10 munten per keer in te zetten. De 40 winlijnen van Spinata Grande zijn vaste lijnen. Je kunt je inzet dus alleen beïnvloeden door de muntwaarde en het aantal munten te veranderen.

De minimale inzet van Spinata Grande is een bedrag van 40 cent en maximaal kan er gespeeld worden met een bedrag van maar liefst 400 euro. Uiteraard kun je met alle voorkomende symbolen die in een draai te zien zijn prijzen winnen. De prijzentabel zal je daarvoor laten zien welke combinaties je zal moeten draaien om een prijs uit te kunnen laten keren.

Beoordeling Spinata Grande

Toen wij deze Spinata Grande review gingen schrijven hebben wij het spel uiteraard uitgebreid onder de loep genomen. Met de vergrotende symbolen functie naar vakken van 2 bij 2 en zelfs 3 bij 3 worden naar ons idee kansen op winst direct hoger. Daarbij is het leuk om te melden dat deze videoslot niet alleen op de computer gespeeld kan worden, maar dat er ook een Spinata Grande Touch variant beschikbaar is. Voor mobiele spelers zijn er dus ook de nodige kansen om winsten bijeen te draaien.