Spirits of Aztec gokkastDeze Spirits of Aztec kan wel gemarkeerd worden als één van de betere video slots uit het assortiment van Playson. Als je deze video slot opent zal je in eerste instantie denken dat het een druk spel is, maar ondanks dat is de indeling juist erg eenvoudig. Met slechts een paar knoppen kun je al bepalen met welke inzet je wil gaan spelen en de 5 rollen die bij dit spel aanwezig zijn laten draaien. Om het geheel spannend te maken zij er natuurlijk voldoende grafische en geluidstechnische elementen aanwezig. De indeling van Spirits of Aztec is gebaseerd op de standaard indelingen die bij video slots gebruikt worden. Alle 5 de rollen die je bij het spel kunt vinden hebben dus 3 symbolen die gedraaid kunnen worden. In totaal zijn er bij Spirits of Aztec 21 winlijnen aanwezig, waarop je winnende combinaties kunt vormen van links naar rechts. Combinaties die een prijs opleveren zullen bestaan uit meerdere soortgelijke symbolen en moeten altijd gedraaid worden vanaf de eerste rol.

Wild symbolen voor meer winkansen

Om het spelen van Spirits of Aztec spannender te maken is er niet alleen gedacht aan reguliere symbolen. De Egyptische vrouw die je kunt draaien telt bij Spirits of Aztec namelijk als een Wild en zal heel wat extra kansen genereren op geldwinsten. Het Wild symbool is in staat om alle andere symbolen van Spirits of Aztec te vervangen, met uitzondering van de Scatter. Scatters hebben namelijk bij dit spel een andere functie en zullen op een andere manier makkelijker winst op kunnen leveren. Om te kunnen winnen met een Wild zal je deze samen met soortgelijke reguliere symbolen moeten zien te draaien. Anderzijds is het ook mogelijk om te winnen als je 2 of meer Wild symbolen op een winlijn weet te draaien.

Scatter winsten met het schedel

De röntgenfoto van het schedel is bij Spirits of Aztec de Scatter. Deze symbolen kunnen vanaf 3 symbolen een prijs opleveren, waarbij je niet verplicht bent om een winlijn te volgen. Je kunt de Scatter symbolen voor een winst dus gewoon op willekeurige posities van de rollen draaien. Als je minimaal 2 Scatters gedraaid hebt bij Spirits of Aztec worden er 15 free spins toegekend. Tijdens het spelen met deze free spins kunnen uiteraard heel wat winsten behaald worden, zonder dat je zelf geld aan een draai kwijt zal zijn. Ben je met de free spins aan het spelen, dan is het bovendien gewoon mogelijk om opnieuw Scatters symbolen te draaien. Op deze manier kan je direct 15 nieuwe free spins winnen, die aan je tegoed van dat moment toegevoegd zullen worden.

Inzetlimieten en prijzen die je kunt winnen

Er gelden verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van een inzet. Allereerst is het misschien handig om te weten dat je Spirits of Aztec gratis kunt spelen. Je krijgt dan credits die geen winst of verlies op kunnen leveren, maar jou wel in staat stellen om het spel te leren kennen. Anderzijds is het natuurlijk ook een optie om Spirits of Aztec voor geld te gaan spelen. Je kunt spelen op maximaal 21 winlijnen met muntwaardes van 1 cent tot en met 2 euro.

Ervanuit gaande dat je alle winlijnen zal willen gebruiken komt de minimale inzet uit op een bedrag van 21 cent. Kies je voor de maximale muntwaarde? Spirits of Aztec kan in dat geval gespeeld worden met een maximale inzet van 42 euro per draai. Prijzen die je bij het spelen van deze video slot met je inzet kunt winnen zijn allemaal terug te vinden in de prijzentabel. Zo krijg je een direct overzicht van alle symbolen die gedraaid kunnen worden en de prijzen die je met een bepaald aantal winnen kunt. Wil je de prijzen van een specifiek symbool weten? Je kunt als de rollen stilstaan ook op een symbool klikken om een minitabel voor die specifieke symbolen te kunnen zien.

Beoordeling

Spirits of Aztec is gratis te spelen en voor geld. Hiermee is het spel echt voor iedereen bereikbaar en kan je inzetten eenvoudig vaststellen op basis van je eigen budget. Ondanks de drukke uitstraling is deze slotmachine zeer makkelijk te spelen en kan je eenvoudig tot een winst komen. Spirits of Aztec is hiermee een spel dat je toch minimaal wel een keer gespeeld moet hebben.