De Starlight gokkast van Fruits4Real is een zogenaamde meer-speler. Naast het “gewone” spel met drie rollen aan de onderkant heeft de online gokkast een bovenspel met maar liefst tien rollen.

Het sterrenspel van de Starlight

Allereerst is er het sterrenspel. Iedere keer als er ster op de win-lijn bij het onderspel valt gaat er eens ter branden met dezelfde kleur. Er zijn groene, gele en paarse sterren. Heb je de sterrenmeter van een bepaalde kleur vol dan krijg je een mysterie prijs. Deze gratis prijs kan variëren van 2 tot 200 credits. De opgespaarde sterren doven als er drie sterren van verschillende kleur horizontaal op een rij staan.

StarLight

Het onderspel

Het onderspel van de Starlight is een simpel spel met drie rollen en een win-lijn. gewonnen prijzen kunnen verdubbeld worden door “kop” of “munt” te spelen. Uiteraard verlies je de gehele prijs als je verkeerd kiest. Je kan de credits die je met het onderspel hebt gewonnen naar boven zetten en er daar mee verder spelen.

Het bovenspel

Het bovenspel van de Starlight fruitautomaat bestaat uit maar liefst 10 rollen. Er is voor zover wij weten geen enkele andere gokkast met zoveel rollen op een rij. Het is bij de Starlight mogelijk om maximaal met 45 credits per druk te spelen dus dat is flink. De prijzen die te winnen zijn kunnen dan ook gigantisch zijn. De Starlight is een machine die buitenaards veel mogelijkheden heeft.

De Starlight is een mooie online gokkast die mooi in de lijn van Fruits4real past. Mooie kleuren en een café achtergrond.