Steptimer Jackpot gokkast is fris en kleurrijk

De Steptimer Jackpot is een van de online gokkasten van Fruits4real die het ook in de speelhallen erg goed doet. Hij is daar ook bekend als de Oldtimer en Twintimer.

Het ontwerp en de kleuren van De Steptimer Jackpot zijn fris en kleurrijk. Het is een gewone leuke gokkast met een 3 rollen basis spel. De middelste lijn is de win lijn en de sterren gelden kriskras. Drie sterren geven 20 credits.

Speel met acht winmeters

steptimer jackpotDe credits die je met het basisspel wint kan je naar een van de acht winmeters voor het boven spel zetten. Hier kan je credits op sparen zodat je later genoeg punten hebt om het boven spel te spelen. Het boven spel kan je spelen met een inzet van 5 tot 40 credits per draai. Als je de maximale inzet van 40 credits per draai gebruikt bij de Steptimer Jackpot heb je steeds kans op 3 nudges.

Met nudges kan je kiezen voor bepaalde symbolen op bepaalde plaatsen. Dit verhoogt je kans op een mooie prijs enorm. In het basis spel krijg je bij drie zakjes met goud 200 credits en bij 3 zevens 100 credits. Probeer de Steptimer jackpot gratis uit voordat je met echt geld gaat spelen.