Als je bekend bent in de gokwereld dan is de kans groot dat je de gokkast Mega Moolah al eens hebt gespeeld of in ieder geval kent van naam. Maar wist je dat de jackpot al boven de 11 miljoen euro is uitgekomen? Dat bedrag wil toch iedereen winnen? Het is altijd al een populaire gokkast geweest, maar alleen al het idee dat jij dat bedrag kunt winnen, dat is toch een droom die uit gaat komen. De jackpot kan nog veel hoger oplopen, veel spelers wagen uiteraard een gokje. Iedereen wil de kans pakken en kijken of dat zij de gelukkige winnaar worden van dit enorme bedrag. Je hebt allemaal evenveel kans om te winnen, maar wanneer de jackpot valt weet niemand. Er heeft niemand invloed op wanneer dit gaat gebeuren. Dit bied je de kans om een gokje te wagen en wie weet heb je geluk.

Meerdere jackpots

Het komt niet vaak voor dat je een online gokkast tegen komt met meerdere jackpots. Maar bij Mega Moolah heb je dat geluk wel want er zijn 4 jackpots aanwezig. Het zijn de Mini, een Minor, een Major en een Mega jackpot die jij kunt winnen. De bedragen blijven maar toenemen, want iedere keer als een speler een gokje waagt voor geld op de gokkast, dan gaat een deel van dat bedrag naar de jackpot. Ook wanneer de jackpot net is gevallen, staat deze snel weer op enorme hoogte. Maar de jackpot staat nu wel op een flink bedrag, waardoor je zou denken dat hij toch snel gaat vallen. Daarom kiezen veel spelers er voor om nog een keer extra te spelen en wie weet valt hij dan wel! Je zal maar net dat ene beetje geluk hebben, het kan altijd, niemand die het weet.

Mega Moolah Jackpot gokkast

Enorme winsten, niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat de Mega Moolah jackpot van Microgaming deze enorme hoogte heeft bereikt. Het is goed om de tijd te nemen en zelf na te gaan hoeveel geluk jij hebt als je meedoet. Je kunt ook online zien dat er al veel mensen prijzen hebben gewonnen dankzij deze jackpot. Toch heeft iedereen evenveel kans om te winnen, dus je kunt zelf ook een gokje wagen. Fantaseer er eens over, wat zou jij doen als je dit bedrag zou winnen en hoe zou je reageren? Het lijkt te mooi om waar te zijn maar toch zal er binnenkort weer iemand verrast worden met dit hoge geldbedrag. De tijd zal het leren wanneer dat de jackpot gaat vallen, en daarom is het goed als je het geld hebt om het ook te proberen.

Mega Moolah gokkast proberen?

Als je nog nooit op de Mega Moolah gokkast hebt gespeeld, zorg dat het dan gaat veranderen. Je kunt namelijk in korte tijd veel geld winnen, zeker doordat de jackpot nu zo hoog staat! De kans dat hij gaat vallen is erg hoog, probeer het daarom ook en wie weet. Iedere keer dat je gaat gokken, is een kans voor jou. Vergroot je winstkansen door vaker mee te doen. Ook op mobiele apparaten kan deze gokkasten worden gespeeld. Dus waar je ook bent, als je een kans wilt maken op de jackpot dan kan dat overal! Je bent met je mobiel veel flexibeler om te spelen, dat vergroot ook je kansen weer om te spelen en te winnen. Al veel spelers zijn je voor gegaan en nu ben jij aan de beurt…