Netent staat er om bekend dat zij iedere maand een nieuwe online gokkast lanceren en daarom is het tijd om je daar op voor te bereiden. We leggen je graag uit wat de nieuwste gokkast genaamd Strolling Staxx: Cubic Fruits voor jou kan betekenen.

Zo weten we inmiddels dat het een zeer kleurrijke gokkast is en dat er veel symbolen aanwezig zijn. Daardoor zijn de kansen op winst veel groter en daardoor wordt het ook spannender. Tijd om daarom de verdieping door te nemen en dit bericht op je gemak te lezen. Gokkasten online zijn de moeite waard, iedere keer weer. Over een paar weken kun jij Strolling Staxx: Cubic Fruits zelf spelen, maar tot die tijd kun je ons bericht lezen en ben je voorbereid.

Features op de gokkast

Als je de gokkast Strolling Staxx: Cubic Fruits kunt openen over een paar weken dan zie je dat er een nieuwe feature is. Dit is een Extra Kans feature. Ook zie je de Colossal symbolen terug keren naar de rollen, maar in plaats daarvan kun je ook de Bonus Inzet kiezen. Dit kan wanneer dat de Re-spins geactiveerd worden samen met de stapels met symbolen. Deze kunnen dan weer van rechts naar links over de rollen gaan en dat is de Strolling Staxx Re-spins. Je hebt vervolgens zelf in de hand of dat jij de Bonus Inzet wil activeren, of niet. Je kunt daardoor wel extra winstkansen krijgen en dit kan de gokkast nog spannender maken. Neem de tijd om het zelf te ervaren wanneer het eenmaal zover is, over een paar weken is de gokkast online.

gokkast Strolling Staxx Cubic Fruits

Symbolen op de gokkast

Er is een Wild aanwezig en zoals je van Netent gewend bent kan deze alle andere symbolen op de rollen vervangen. Je hebt daardoor een grotere kans op winst omdat je dan je combinatie eerst compleet kunt hebben. Ook is er nog het kolossale symbool die je op de rollen kunt zien komen als een mega 2×2 symbool of een mega 3×3 symbool. Wanneer dat gaat gebeuren dan wordt de Strolling Staxx Re-spins feature geactiveerd. Het zou ook kunnen dat deze mega symbolen verschijnen wanneer dat de Extra Kans feature in beeld komt. Zo kunnen er een aantal extra symbolen van een soortgelijk type op de rollen achter worden gelaten. Hierdoor is voor jou de kans op een Strolling Staxx Re-spin aanwezig.

24 januari, ben je er klaar voor?

Bijna is het dan zover want 24 januari is de gokkast Strolling Staxx: Cubic Fruits online. Veel spelers kijken al een tijdje uit naar dit moment en dan kunnen zij ook zelf inzien wat het hen te bieden heeft. Wij kunnen je zeggen dat je niets tekort gaat komen. Strolling Staxx: Cubic Fruits is namelijk een gokkast van Netent en dan weet je als geen ander hoe groot de kans is op winst. Ook de prijzen zijn hoog en altijd de moeite waard. Open daarom de gokkast wanneer deze online staat en ervaar het ook.