Wanneer je Sunny Scoops speelt, hoor je de vogeltjes zowat fluiten en voel je bijna de zon op je huid. Het is zomer en je bent op het strand op weg naar de ijskraam. Eenmaal daar aangekomen zie je op de borden met krijt geschreven wat je allemaal kunt doen in deze online gokkast met zeven ‘heerlijke’ bonussen. De kleurrijke ijsjes van Sunny Scoops zullen je vrolijk stemmen. Het gezellige, zomerse muziekje op de achtergrond helpt je daarbij.

Sunny Scoops: een ijssalon

Bij een bezoek aan deze ijssalon, heb je de mogelijkheid om op veertien verschillende lijnen de winnende combinaties te maken. Deze winlijnen staan diagonaal, verticaal en horizontaal. De winnende combinaties kun je vinden in de uitbetalingstabel zodat je weet welke symbolen op welke plekken de winnende combinaties vormen. Deze gokkast heeft drie rollen en drie rijen zoals je ze ook ziet bij de traditionele fruitmachines.

Dit is heel overzichtelijk en vergroot je kans op winst aanzienlijk. Als je tenminste met echt geld gaat spelen, want Sunny Scoops is ook gratis verkrijgbaar online. De symbolen zijn natuurlijk niet hetzelfde als bij de fruitgokkasten en worden niet gescheiden door een lijn. Hierdoor heeft deze gokkast een originele uitstraling.

Drie hoorntjes

Aan het begin van het spel worden er drie hoorntjes neergezet op de toonbank. Deze wafelhoorntjes hebben drie ijsbolletjes in verschillende kleuren en verschillende smaken. Je kunt kiezen uit zeven verschillende kleuren ijs. Hoe lichter de kleur, hoe meer geld het ijsbolletje waard is. Een rij van lichtgele bolletjes betekent dat je vijf keer je inzet verdient. Daarna leveren je de felgroene en de oranje bolletjes ijs de meeste winst op. Wanneer je op de spinknop duwt, zwiepen de ijsjes van het scherm en verschijnen er drie nieuwe ijsjes voor in de plaats waar weer nieuwe bolletjes op vallen. Wanneer je dit niet snel genoeg vindt gaan kun je in het menu onder instellingen de snelheid aanpassen.

sunny scoops thunderkick

Dezelfde ijsjes

Sunny Scoops heeft verder nog wat verrassingen voor je in petto. Wanneer je in deze online gokkast namelijk drie van dezelfde bolletjes ijs op elkaar ziet vallen, begint er een rad van fortuin te draaien, de zogenoemde multiplier. De wijzer hiervan komt uit op een vermenigvuldiging van je winst. De uitkomst hiervan kan zijn: twee, drie, vijf of zeven keer. Als de wijzer van het rad van fortuin op het symbool ‘bonus’ eindigt, dan activeert het bonus spel. Het bonus rad valt boven op de ijsjes en opent niet in een apart scherm.

Bonus

In het bonusspel van deze online gokkast krijg je tien gratis speelbeurten. Je speelt met twee symbolen waaronder het ijsje waarmee je in het bonusspel terecht bent gekomen. Dit maakt het wel heel makkelijk om je inzet te verhogen want ook al heb je geen combinatie, door de gratis rondes ga je gewoon verder waar je gebleven was. In het bonusspel kun je ijsjes bouwen die reiken tot aan de hemel en bij ieder gelijk symbool krijg je weer een nieuwe gratis ronde.

Smaken

In de bonusronde van Sunny Scoops draait het echter niet om de kleur van de bolletjes ijs, maar om de smaken. Heb je de smaak perenijs, dan moet daar een peer boven tot stilstand komen. Wanneer je ijsje ook nog een laagje chocolade krijgt, krijg je weer tien nieuwe draaibeurten. Alle smaken ijs hebben namelijk toppings die erbij horen en bij iedere goede match, krijg je gratis draaibeurten. Zo kunnen er zomaar aardbeien, koffiebonen, koekjes of bessen op je ijsje vallen. Je zult verrast worden door de combinaties van de verschillende ijsjes.

Goede sfeer

Wanneer je Sunny Scoops speelt zul je, naast de goede winkansen, ook onder de indruk zijn van de uitstraling van deze online gokkast. Het geeft je een verfrissende en unieke ervaring in het spelen op een online gokkast. Het concept is vernieuwend. Het spel duidelijk en overzichtelijk. En dit alles speelt zich af tegen een beetje heiige, blauwe achtergrond. Net als de lucht op een stralende zomerdag.

sunny scoops slot

Echt geld

In de online gokkasttenten van het Scandinavische Thunderkick en in andere online casinos die Thunderkick ondersteunen, kun je Sunny Scoops spelen met echt geld. Per ronde kun je zelf je inzet bepalen en aanpassen. Je speelt al vanaf 10, 20 of 50 euro cent en kunt je inzet verhogen tot maximaal 100 euro per draaibeurt. Door de bonussen en de kansen om je inzet te vermenigvuldigen kan je winst oplopen tot het zevenvoudige van je inzet.

Verfrissend

De online gokkast Sunny Scoops is een vrolijk, kleurrijk en opgewekt spel waarmee je ook nog eens op een eenvoudige manier veel geld kan verdienen. Deze videoslot is mooi ontworpen en het onderwerp is verfrissend, zowel letterlijk als figuurlijk. Doordat niet alleen de kleur van de ijsjes geld oplevert, maar ook de smaken en bijbehorende toppings er toe doen, heeft deze gokkast wat verrassingen achter de hand die het spel net wat extra spannend maken.