Super Lucky Frog is een 3D online gokkast van NetEnt die je speelt op vijf rollen met vijfentwintig instelbare winlijnen. Om geld te verdienen heb je beschikking over Wilds, Scatters, Multipliers, Free Spins, en een tweede scherm jackpot bonus. Er is ook een Triple Jackpot bonusronde waarin je een van de 3 progressieve jackpots kunt winnen: Lucky, Super en Froggy.

super lucky frog

Thema Super Lucky Frog

Het thema van deze gokkast is de sprookjeswereld en erg leuk uitgevoerd door NetEnt. Het spel is snel en er zijn geen ingewikkelde instructies of regels. Daarom is het een leuke en eenvoudige gokkast die zeer plezierig speelt. Wat Super Lucky Frog echt spannend maakt is de progressieve jackpot. De symbolen die je op deze videoslot vindt zijn kikkers, elfjes, eenhoorns, trollen, griffioenen, lieveheersbeestjes, vlinders, paddenstoelen en slakken. Ze leven in een rustig sprookjesbos waar de leuke en lieve schepsels naast elkaar bestaan en leven

Extra’s

Het spel heeft een auto Play functie zodat je 1000 spins niet zelf hoeft te klikken. De elf met pijl en boog is het Wild symbool en het vervangt alle andere symbolen op de rollen, behalve de Scatter en het Super Frog Bonus symbool. Als je alle 25 winlijnen wilt spelen met een maximale inzet kost je dat €40. Maar je kunt ze ook alle 25 spelen vanaf een kwartje per draai.

Het elfje is het Scatter symbool op de Super Lucky Frog. Draai 3 of meer van deze symbolen en activeer de Free Spins bonusronde. Je krijgt voor 3, 4 of 5 elfjes respectievelijk 10, 20 of 30 gratis spins. De elfjes fungeren ook als Multipliers en vermenigvuldigen je winsten x3. Er is dus genoeg gelegenheid om grote prijzen te winnen.

super lucky frog fairy

Jackpots

Super Lucky Frog is een van de weinige NetEnt slots die voorzien is van meerdere progressieve jackpots. Kijk bovenaan de gokkast voor de actuele jackpotten. Om de progressieve jackpot te winnen moet je minimaal drie bonuskikkers draaien op de rollen. De progressieve jackpots zijn gekoppeld en verhogen dus tijdens het spelen, erg spannend. Want van iedere inzet gaat er een klein deel naar de jackpotten. Er zijn drie jackpotten te winnen: de Super, de Lucky en de Froggy. De laatste is de kleinste van de drie, maar nog altijd de moeite waard om te winnen. Maar je gaat natuurlijk voor de grote Super jackpot die je echt tienduizenden euro’s kan opleveren.

Conclusie

De Super Lucky Frog is een schattige gokkast met een vriendelijk uiterlijk, en daarom bijzonder leuk om te spelen. Maar de grote publiekstrekkers zijn toch de 3 progressieve jackpotten die iedereen een keer hoopt te winnen. Test je geluk en win de Super Lucky Frog jackpot!