super nudge 6000 online gokkastDe wereld van online video slots heeft voortaan zo veel te bieden, dat mensen die nu nog weleens een klassieke video slot spelen, geneigd zijn te zeggen dat die spellen soms nog al saai zijn. Echter, de kans is klein dat deze mensen dan al wel eens Super Nudge 6000 hebben gespeeld.

Doordat het spel maar 3 rollen heeft, wordt het nog steeds onder de klassiekers geschaard maar er zijn zo veel mogelijkheden dat je het eigenlijk bijna een modern spel zou kunnen noemen. Je kunt bij Super Nudge 6000 al inzetten vanaf 10 cent, maar dat raden we eigenlijk niet echt aan omdat je dan niet alle winlijnen gebruikt en aangezien je er al niet zo heel veel hebt is het zonde om ze niet allemaal te gebruiken. Je hebt er namelijk maar vijf, dus maak maximaal gebruik van al deze winlijnen!

Qua graphics is het spel ook een echte klassieker. Denk daar bij aan de kersen, pruimen en meloenen die je allemaal als symbolen terug ziet en je waant je bijna achter de fruitautomaat in de hoek van jouw favoriete kroeg. Deze gokkast is dus eigenlijk een klassieker in een modern jasje, of moeten we het nu juist andersom benaderen?

Super Nudge 6000 is een duwtje in de goede richting

Het bijzondere aan dit spel zijn de nudges. Let wel op, de nudges komen alleen voor in het spel van de Super Meter. Klinkt ingewikkeld? Dan leggen we het gewoon even uit voor je. Om te beginnen, het basisspel van deze online gokkast is maar weinig speciaal.

Die bestaat namelijk uit een gewoon drie rollen spel dat je vaker ziet bij online gokkasten. Het wordt echter pas leuk wanneer je naar boven gaat om te spelen met de Super Meter. De punten die je hebt verdiend in het basisspel kun je gebruiken om in die Super Meter te spelen en daar kun je middels een hogere inzet ook nog eens hogere prijzen winnen. Bedenk wel, je speelt hier met je winst en het gaat nogal rap dus pas op dat je niet al je winst meteen de put in gooit.

Dan komen de nudges, hoe veel meer je inzet bij de Super Meter, des te meer nudges krijg je. Nudges zijn eigenlijk een soort kleine duwtjes die je kunt geven aan de rollen waardoor je een volledig wanhopige situatie kunt omzetten tot iets moois zodat het voor jou weer wat geld oplevert. Wanneer je boven 20 inzet krijg je er één, bij 40 krijg je twee nudges en je kunt vast wel raden hoe veel je er dan krijgt wanneer je 60 inzet. Speel deze nudges slim uit en het is een enorm groot voordeel dat maar bij weinig spellen kan worden gebruikt.

Super Nudge 6000 netenten

De nudges geven je echt een nieuwe beleving

Om heel eerlijk te zijn, het basisspel van Super Nudge 6000 is eigenlijk maar vrij saai en heel basic. Het spel ziet er vergeleken met een hoop andere spellen ook nog eens niet zo heel speciaal uit en ik zie je nu dus ook denken, waarom zou ik dit spel moeten spelen? Simpel, je moet dit spel spelen voor de nudges.

De nudges zijn een bonus die je bij vrijwel geen enkel ander spel kunt gebruiken. Bij zowel klassieke als moderne online gokkasten kiezen de makers vaak voor andere opties en daarom is het dus ook zo leuk om zo af en toe eens voor een andere invalshoek te kiezen. Dus wanneer je dat wil, kies je vooral voor dit spel en duw je je zelf naar de overwinning in de Super Meter.