Sushi Bar is een online videoslot van software maker Betsoft Gaming. Spelen op de Sushi Bar videoslot doe je op vijf rollen met 25 winlijnen en is gebaseerd op een sushi bar met al zijn bezienswaardigheden, geuren en de mystiek van de Japanse cultuur. De sushi chef is nooit ver weg en is klaar om je te bedienen met vele heerlijke exotische hapjes.

Sushi Bar videoslot symbolen

In overeenstemming met het thema van dit spel zal je de symbolen vinden die allemaal gebaseerd zijn op de sushi cultuur als een bakplaat en eetstokjes, sushi messen en een pot thee met kopjes. De standaard K-Q-J-10 symbolen zijn ook aanwezig op deze gokkast maar zijn wel ingericht met heerlijke stukjes sushi. De bonus symbolen zijn sojasaus en de Japanse lantaarn. Elk van de symbolen in dit spel zijn vol detail, helder van kleur en rijk aan design.

De geluiden doen denken aan de Japanse cultuur en geven je het echt sushi gevoel. De echte pret beleef je met de sushi chef als hij het uitroept van vreugde, in zijn handen klapt, zijn messen laat dansen en zijn hoofd met respect buigt. Alle symbolen zullen over het scherm springen als er een winnende combinatie valt voor nog meer entertainment.

Sushi Bar

De Sushi Bar videoslot inzetten

De Sushi Bar gokkast begint met een inzet van 50 cent tot maximaal 62,50€ per spin. Er zijn verschillende functies in de Sushi Bar om je te helpen je rekening te betalen. De eerste is het wild symbool. Wanneer je een sojasaus symbool krijgt op een van de vijf rollen tijdens een winnende combinatie, dan wordt je prijs verdubbeld.

De tweede functie zijn de gratis spins. De gratis spins worden toegewezen wanneer je drie of meer lantaarn symbolen krijgt ergens op de gokkast. Voor drie lantaarns krijg je 8 gratis spins, vier lantaarns worden beloond met 12 gratis spins en vijf lantaarns met zelfs 20 gratis spins. Alle gratis spins komen met een 2x vermenigvuldiger.

Conclusie

De Sushi Bar videoslot is een goed ontworpen gokkast met uitstekende animaties, fantastische geluiden en veel kans om grote prijzen te winnen. Het spel is leuk om te spelen en geeft je een goed gevoel van de Japanse cultuur die rijk is aan mystiek en geschiedenis. Heb je al honger? Speel dan nu de Sushi Bar videoslot en win tot 450.000 credits!