Bij de ontwikkeling van deze videoslot heeft Endorphina ervoor gekozen om Sushi als thema te nemen. Als je op deze Sushi gokkast wilt gaan spelen kun je rekenen op verschillende winkansen, waarvoor alle voorkomende symbolen gebruikt mogen gaan worden. Er is een extra Scatter aanwezig om beter kansen op winst te verzorgen. Deze Scatter wordt gevormd door het VIP Sushi symbool.

Sushi

Met het Scatter symbool van dit spel kun je winnen door deze in een 3-tal op willekeurige posities van de rollen te laten draaien. Het is echter niet alleen een prijs die je voor deze combinatie krijgt, maar ook 20 free games zullen toegekend worden. De free games die je krijgt zal je moeten spelen op basis van je laatste inzet. Hierbij zal er geen geld van je tegoed worden afgehaald, maar worden de rollen uiteraard geheel gratis gedraaid. Op het moment dat de free games in werking treef is er bovendien ook nog een andere interessante functie die geactiveerd wordt in de vorm van vervangende symbolen. Deze hebben we hieronder uitgelegd.

Wild symbolen

Zoals hierboven al gemeld kun je tijdens het spelen van de Sushi speelautomaat rekenen op een Wild symbool. Deze Wild functie is alleen actief tijdens de 20 free games die je bij het spel kunt ontvangen. De Wasabi Shoga zal als symbool gebruikt kunnen worden als Wild. Dit betekend dat deze voor alle symbolen van deze videoslot mee kan tellen en dat daarmee winnende combinaties eenvoudiger tot stand zullen kunnen komen. Winnen kan hierbij met 1 regulier symbool en 2 Wilds, maar ook met 2 reguliere symbolen en 1 Wild symbool. De Wilds zelf kunnen in een combinatie van 3 uiteraard ook een combinatie opleveren.

Prijzentabel

Om te kunnen winnen bij Sushi zijn er 3 rollen aanwezig. Hierop zijn 5 winlijnen verdeeld, zowel horizontaal als diagonaal. Als je de rollen van deze slotmachine laat draaien zal je uiteraard met alle symbolen kunnen winnen door een juiste combinatie te vormen.

Bij dit spel zal je altijd 3 soortgelijke symbolen op een winlijn moeten draaien om een prijs uitgekeerd te kunnen krijgen. In de prijzentabel die je bij Sushi aantreft kun je alle symbolen zien die gedraaid kunnen worden in een combinatie en welke prijs bij een bepaald symbool hoort. Ook kun je hier een beknopte uitleg van de Scatter vinden en is het Wild symbool zichtbaar. Als je dus wilt weten welke prijzen je kunt winnen is het altijd mogelijk om eerst eens even een kijkje te nemen in de prijzentabel.

sushi

Inzetten Sushi

De 5 winlijnen die je bij Sushi gebruikt om winst te kunnen maken zijn geen verplichte winlijnen. Met de LINES knop kun je namelijk zeer eenvoudig bepalen welk aantal winlijnen jij wenst te spelen. Voordat je in gaat stellen welk aantal credits er gespeeld moet worden is het uiteraard belangrijk dat je de muntwaarde kiest.

Dit doe je linksboven in het spel door op het muntje te klikken. Het aantal credits zal je hierna eenvoudig in kunnen stellen door gebruik te maken van de BET knop. Zodra je inzet geplaatst is zal je uiteraard de SPIN knop van Sushi kunnen gebruiken om de rollen van dit spel te laten draaien.

Gok om te winnen

Als je een prijscombinatie gevormd hebt zal de AUTO knop van Sushi veranderen in een TAKE RISK knop. Hiermee kun je een gokspel openen, waarbij je 5 kaarten te zien krijgt. Van deze kaarten is er 1 open gedraaid, waarbij het de bedoeling is dat jij één kaart uit de overige 4 kaarten kiest. Als de door jou gekozen kaart in waarde hoger is zal je gewonnen prijs verdubbeld worden. Je kunt deze prijs nemen, maar nog een keer een gokje wagen behoort uiteraard ook gewoon tot de mogelijkheden.

Beoordeling Sushi

Voor de liefhebbers van echte Sushi is deze gelijknamige videoslot uiteraard zeer leuk om te spelen. Vooral de extra functies die je met de Scatters kunt behalen zijn interessant, omdat daar de hogere winsten gratis behaald kunnen worden. Al met al vinden wij dit een goed uitgevoerd spel, waarbij Endorphina zowel grafisch als geluidstechnisch ervoor heeft weten te zorgen dat je de spanning direct bij een online casino zal kunnen beleven.