Tanzoo heeft in het totaal 19 gokkasten op internet uitgebracht, elke Tanzoo gokkast heeft een unieke stijl. Ook zijn de gokkasten van Tanzoo erg makkelijk te bedienen en u hoeft niets op uw computer te installeren, elke gokkast werkt volledig in een grafische flash omgeving. Nadat u op een gokkast van Tanzoo heeft geklikt op deze website, kunt u de beeld-modus kiezen om het spel nog realitischer te maken. Er zijn 2 beeld-modus, een van alleen de gokkast en een beeld-modus waarbij ook de omgeving zichtbaar is.

U kunt bijvoorbeeld kiezen om eerst in de Fun-mode te spelen, op deze manier raakt u vertrouwd met de spelregels en mogelijkheden van de desbetreffende gokkast. Elke Tanzoo gokkast heeft wel een extra bonusspel of een apparte winlijn, deze specifieke mogelijkheden kunt u nalezen bij de online gokkast. Nadat u een online gokkast heeft aangeklikt op deze website, kunt u klikken op info. Hier vindt u alle informatie over uw gekozen online gokkast.

Betaal mogelijkheden

Wanneer u een beetje vertrouwd bent met de gokkast, is het natuurlijker veel spannender om voor echt geld te spelen. U kunt vervolgens eerst een account aanmaken bij Tanzoo. U kunt speeltegoed inkopen via uw telefoon, SMS, iDEAL, creditcard of ClickandBuy.

In nederland is de meest gebruikelijke online betaalmethode iDEAL. Binnen een aantal stappen kunt u speeltegoed inkopen, deze speel-credits zijn vervolgens direct beschikbaar. Als u besluit om via uw telefoon speeltegoed in te kopen, kunt een 0909 nummer bellen en kunt u na het intoetsen van de gesproken code direct spelen dit gesprek kost €1,30. U krijgt hiervoor 13 speel-credits.

Bekijk alle gokkasten van Tanzoo, ze zijn geweldig!