Teddy Bears PicknickEen verhaal dat ietwat weg heeft van het bos van Winnie the Pooh of wellicht wel van de oude Gummy Bears. Bij Teddy Bears Picnic kom je direct terecht op een feestje, waarbij een grote picknick veel vreugde lijkt te brengen. Tijdens het spelen op de 5 rollen van dit spel zal je maar liefst 25 winlijnen aantreffen om op te gaan winnen.

Hiervoor heb je iedere draai in totaal 15 symbolen beschikbaar, waarbij het de bedoeling is om zoveel mogelijk symbolen van een soort te draaien. Om bij Teddy Bears Picnic op een winlijn een prijs uitgekeerd te kunnen krijgen moet een gedraaide combinatie altijd van links naar rechts verschijnen en starten op rol 1.

Daarbij mag een combinatie natuurlijk niet zomaar onderbroken worden en moet deze altijd op zoveel mogelijk aaneengesloten rollen komen te staan. Het ijsje dat je in stijl van het thema helemaal links onder rol 1 kunt vinden is beschikbaar als een info button. Hiermee kun je het uitbetaalschema van het spel openen, waardoor je direct te zien zal krijgen welke prijzen er bij Teddy Bears Picnic te winnen zullen zijn voor een combinatie van gelijkwaardige symbolen.

Wild honing Teddy Bears Picnic gokkast

Als je op deze Teddy Bears Picnic gokkast gaat spelen zal er uiteraard ook honing als symbool te vinden zijn. Met deze honing kun je alle andere symbolen vervangen, met uitzondering van de picknick mand. Als je een combinatie van reguliere symbolen niet compleet draait en er is een Wild tussen komen te staan, dan zal je alsnog je prijs ontvangen. Ook kan de Wild gebruikt worden om combinaties langer te maken en zal je zo meer winst uitbetaald kunnen krijgen.

Belangrijk om te weten is dat een teddy beer tijdens het spelen op de rollen random kan verschijnen en extra honing op de rollen zal kunnen plaatsen. De kansen om geld te winnen zullen hiermee uiteraard ook snel toenemen. Tot slot is het laatste belangrijke weetje van de Wild dat deze ook in een eigen combinatie bij Teddy Bears Picnic een uitbetaling op kunnen leveren. Hiervoor zal je op een actieve winlijn van links naar rechts moeten proberen om minimaal 2 Wilds te draaien.

Winnen met de picknickmand en free games

De picknickmand die bij Teddy Bears Picnic beschikbaar is als Scatter symbool heeft een bijzondere dubbele functie. Allereerst zal je dit symbool kunnen gebruiken om een prijs te pakken zonder daar een winlijn bij te moeten gebruiken. Dit betekend in dit geval dat je bij 3 Scatters of meer een vermenigvuldiger voor je inzet zal ontvangen.

Anderzijds krijg je bovenop de prijs die je wint ook nog eens direct 8 free games toegekend om mee te spelen. Hiermee kun je de rollen een X aantal keren gratis laten draaien en zijn daarmee natuurlijk heel wat prijzen te winnen. De Wild symbolen zullen tijdens de free games gebruikt worden als Sticky Wilds. Al deze symbolen zullen tijdens de gehele free games sessie blijven staan en daarmee de kansen op een winst bij Teddy Bears Picnic verhogen.

Teddy Bears Picnic online videoslot

Gratis in gaan zetten of spelen voor geld

Zowel gratis spelen als voor echt geld inzetten behoort tot de mogelijkheden als je op Teddy Bears Picnic aan de slag zou willen gaan. Gratis inzetten is interessant als je geen risico wilt hebben op verlies en de spelregels eerst eens goed onder de knie wilt kunnen krijgen. Anderzijds kun je er natuurlijk ook voor kiezen om direct met echt geld aan de slag te gaan.

In dat geval zal je bij Teddy Bears Picnic kunnen kiezen voor maximaal 25 winlijnen en zijn er muntwaardes te gebruiken van 1 cent tot en met 2 euro. Met de inzetmogelijkheden die er zijn zal je bij deze speelautomaat altijd uit gaan komen op een minimale inzet van 25 cent per draai als je alle winlijnen gebruikt. Kies je voor een groter bedrag dan kun je de inzetten maximaal tot een bedrag van maar liefst 50 euro laten stijgen.

Beoordeling Teddy Bears Picnic slotmachine

Hoewel bij deze Teddy Bears Picnic videoslot alle nodige functies aanwezig zijn vinden wij de lay-out niet echt aantrekkelijk voor de volwassen casinospeler. Toch zijn de kansen op winst die geboden worden en de inzetlimieten die bepaald zijn wel aantrekkelijk genoeg om eens met een inzet aan de slag te gaan. Een dubbelgevoel op een spel dat zeker wel mogelijkheden in huis heeft om jou er met de winst vandoor te kunnen laten gaan.