Laat je verleiden door Temptation Queen

Verleiding is iets van alle tijden. De oudste bekende verleidingen vonden plaats in het oude Egypte. Mysterieuze koninginnen speelden een magische rol terwijl ze jou betoverden met hun schoonheid. Deze koninginnen, samen met tot de verbeelding sprekende Farao’s en de vele Egyptische goden vormen een interessant thema. Bij het spel Temptation Queen is dan ook gekozen voor dit thema. Het spel Temptation Queen is een variant op het klassieke slots spel, waarbij gebruik wordt gemaakt van een aantal symbolen, Wilds en Scatters.

temptation queen
Je speelt het spel Temptation Queen tegen de achtergrond van een muur met hiërogliefen. De symbolen die op de muur verschijnen vormen een tekst die jij mag ontcijferen als speler. Jouw taak is uiteraard om een winstrij te verkrijgen door gelijke symbolen op rij te krijgen. Je wordt daarbij geholpen door Wilds symbolen en Scatters die tijdens het spelen van het spel Temptation Queen op je hiërogliefenwand verschijnen. Lukt het jou om de tekst op de wand te ontcijferen en win jij de schat die de Temptation Queen in haar piramide heeft opgeslagen?

Het uiterlijk van het spel Temptation Queen

Bij het ontwerpen van het spel Temptation Queen is gebruik gemaakt van de standaard symbolen die je in een gokkast terug vindt. Je vindt de symbolen 10 tot en met Koning terug in het speelveld. Deze symbolen zijn uiteraard vormgegeven met een prachtig Egyptisch uiterlijk. Daarnaast vind je typische Egyptische symbolen terug zoals een sfinx, het oog van Ra en scarabeeën. Het spel op zich biedt wel een mooi decor van het oude Egypte, maar het thema vormde een uitdaging voor het ontwerpteam van WMS gaming. Er zijn immers al meerdere slots machines uitgebracht en je moet er dus voor waken dat jouw spel geen remake wordt van slots machines die al bestaan.

We denken dat ze daar bij WMS gaming redelijk goed in zijn geslaagd. Er is gebruik gemaakt van de afbeelding van Cleopatra, een bekende dame uit de Egyptische oudheid. Cleopatra was een schatrijke prinses en het doel van het spelen van dit spel is natuurlijk het vergaren van een deel van haar rijkdom. Met de extra gaming opties die WMS gaming heeft verwerkt in dit spel zou je daar ook nog zomaar in kunnen slagen. Het spel Temptation Queen maakt namelijk behalve de standaard symbolen ook nog gebruik van een aantal speciale elementen die ieder hun eigen functies hebben, en daarnaast krijg je de beschikking over een behoorlijk aantal free spins.

Je vindt in dit spannende spel Temptation Queen een Wild terug in de vorm van een piramide met een opkomende zon erboven. Daarnaast is er een bijzonder symbool in de vorm van een kattenbeeld van goud. Een Wild symbool kan op één of meerdere rijen verschijnen, en het zal ervoor zorgen dat een winrij wordt aangevuld. Een Wild symbool kan namelijk de rol van ieder symbool overnemen.
temptation queen gokkast

Jouw winst bij het spel Temptation Queen

Je speelt het spel Temptation Queen op 5 wielen die ieder 3 rollen hebben. Na afloop van iedere spin zal je drie symbolen zien op ieder wiel, en het is aan jou om een rij gelijke symbolen te krijgen over een of meerdere wielen heen. Je maakt gebruik van 30 actieve winlijnen, en per keer kan je inzetten naar mate je dat zelf durft. Je kan beginnen bij één cent per ronde, maar je kan dat opbouwen tot vijf euro per ronde. Je kan op deze manier winst maken van één cent tot 50 euro per ronde.

Jouw doel is dus het volledig maken van een winstrij. Je speelt op een aantal rijen tegelijk, maar het spreekt voor zich dat de rij met de meeste gelijke symbolen op rij voor jou een winnende rij is. De hoogte van jouw winst wordt berekend op twee manieren; je hebt de combinatie index die oploopt van x5 tot x1500, en de bet per winstrij. De berekening wordt gemaakt door deze twee waardes met elkaar te vermenigvuldigen. Wanneer jij meerdere combinaties weet te vormen op verschillende winstrijen zal de waarde van jouw winst bij elkaar worden opgeteld.