Thai Flower, een gokkast die je meeneemt naar Thailand

De achtergronden en animaties van de Thai Flower gokkast zorgen ervoor dat Barcrest hiermee een van de meest fraaie gokkasten heeft ontwikkeld. Al op het eerste zicht zie je een volledige standaard gokkast die bovendien eenvoudig is om te spelen. Pas op het moment dat je steeds meer richting de Thai Flower gaat en in de free spins terecht komt zie je hoe de maximale winst in de Thai Flower gokkast behaald kan worden. Het bijzondere van de free spins is dat ze niet met dezelfde animaties en symbolen als de normale gokkast gespeeld worden. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van een wild symbool waarbij je nog snellere winsten kunt maken.

Het spelen van de Thai Flower gokkast

Als je het spel voor de eerste keer ziet en speelt dan denk je meteen aan de eenvoudige opzet die het spelen bijzonder aangenaam maakt. Zo zijn er drie rijen en vijf wielen waarmee de Thai Flower gokkast volledig voldoet aan de eisen van de gokkast automaten. Uiteraard ontbreken ook de standaard symbolen van tien tot en met de aas niet. Misschien dat dit je op het eerste zicht storend voorkomt, maar juist door de aanwezigheid van de standaard symbolen zul je merken dat er meer aandacht is voor de prachtige animatie in het spel.

Zowel de olifant, de boot en het Thaise meisje zijn bijzonder goed vorm gegeven en bewegen mee op het moment dat ze deel uitmaken van een behaalde winst. Bijzonder gewild bij de Thai Flower gokkast is de lotusbloem. Deze is wild maar kan de scatter niet vervangen. Krijg je de lotusbloem op het eerste, derde en vijfde wiel dan kom je bij de free spins die in dit spel net iets anders zijn dan standaard het geval is.
thai flower

Laat de lotusbloemen je naar grootse winsten voeren

Sommige online gokkasten hebben volgens de beoordeling hun hoogtepunt liggen in de free spins. Dit kan echter behoorlijk tegenvallen en soms sta je met lege handen omdat de nodige symbolen net niet goed willen vallen. De Thai Flower gokkast laat je echter niet met lege handen staan, ook de kans hierop is uiterst klein. Als je begint aan het spel dan hou je de lotusbloemen goed in het oog en op het moment dat deze op zowel het eerste, derde en het vijfde wiel staan dan ontvang je maar liefst 12 free spins.

Je kunt niet direct met de free spins beginnen, eerst moet je drie vakjes vol spinnen. Door de vakjes vol te spinnen krijg je drie symbolen. Het zijn deze en alleen deze symbolen waar je mee speelt gedurende de free spins. Juist omdat er maar met slechts drie actieve symbolen wordt gespeeld is de kans op winst bijzonder hoog.

Winnen met de winlijnen van de Thai Flower gokkast

In de Thai Flower gokkast zit geen jackpot anders dan de winsten die je met de free spins kunt behalen. Hiervoor moet je de meest betalende symbolen op de betreffende vakjes krijgen. Is dit niet het geval dan zul je nooit de maximaal haalbare winst kunnen behalen tijdens de free spin momenten. Thai Flower heeft 10 winlijnen, waarvan je op het eerst zicht zou zeggen dat dat misschien wat aan de lage kant is. Aan de andere kant heeft dit als voordeel dat je niet veel geld nodig hebt om de wielen te laten draaien.

In de linkerkant van het beeld kun je je inzet aanpassen indien je dat zou willen en rechts daarvan kun je hetgeen zien wat je maximaal per spin hebt ingezet. Helemaal rechts in beeld staat de knop voor auto play die op 10 spins ingesteld kan worden, waardoor je maar een keer op de knop hoeft te drukken en het spel gaat automatisch voor je aan de slag. Het leuke van de Thai Flower gokkast is dat je deze ook gratis kunt spelen.